Soru Game Garaj Güvenilir Mi ?

TheWatcher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Game garaj adlı site diğer sitelere göre daha ucuza satıyor sistemi yanında hediye ve sisteme özel fiyatlarda var işkillenmedim değil daha önce hazır sistem/ekipman alan var mı memnun musunuz?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Game garaj adlı site diğer sitelere göre daha ucuza satıyor sistemi yanında hediye ve sisteme özel fiyatlarda var işkillenmedim değil daha önce hazır sistem/ekipman alan var mı memnun musunuz?
güvenilir , parcaların bazıları kalitesiz o kadar onları değistirmek lazım anakart asus ve psu değistirip almak lazım yoksa diğer türlü pek güzel olmuyor

Ardoxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Peki sizce ürün kalitesi alınmayacak kadar kötü mü yada mesela Asus yerine inno3d kullandığı için mi kalitesi düşük dediniz
ben geçen sene önce gamegarajdan aldım herhangi bi sorun yaşamadım

psu su biraz kalitesiz fakat 1 yıl oldu sorun çıkarmadı benim için

PcGamer34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
2 ay önce sistem aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Psu ve kasayı değiştirdim sadece, gayet alınabilir markalar. Özelleştirme bakımından çok geniş şeçenekleri mevcut, parçaları bilindik güzel bir markayla değiştirebilirsin. Güzel ve güvenilir bir sitedir.

KS

TheWatcher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
2 ay önce sistem aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Psu ve kasayı değiştirdim sadece, gayet alınabilir markalar. Özelleştirme bakımından çok geniş şeçenekleri mevcut, parçaları bilindik güzel bir markayla değiştirebilirsin. Güzel ve güvenilir bir sitedir.
Teşekkür ederim hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri