- Tepki
- 6
Game garaj adlı site diğer sitelere göre daha ucuza satıyor sistemi yanında hediye ve sisteme özel fiyatlarda var işkillenmedim değil daha önce hazır sistem/ekipman alan var mı memnun musunuz?
Peki sizce ürün kalitesi alınmayacak kadar kötü mü yada mesela Asus yerine inno3d kullandığı için mi kalitesi düşük dedinizGüvenilir bir iste kendini kanıtlamıştır.
Sistemlerin ürün kalitesi düşük oluyor o yüzden ucuz oluyor sistemler.
Alınmayacak kadar kötü değil.Peki sizce ürün kalitesi alınmayacak kadar kötü mü yada mesela Asus yerine inno3d kullandığı için mi kalitesi düşük dediniz
Teşekkür ederimAlınmayacak kadar kötü değil.
güvenilir , parcaların bazıları kalitesiz o kadar onları değistirmek lazım anakart asus ve psu değistirip almak lazım yoksa diğer türlü pek güzel olmuyorGame garaj adlı site diğer sitelere göre daha ucuza satıyor sistemi yanında hediye ve sisteme özel fiyatlarda var işkillenmedim değil daha önce hazır sistem/ekipman alan var mı memnun musunuz?
Tamam teşekkürler aklımda bulunsungüvenilir , parcaların bazıları kalitesiz o kadar onları değistirmek lazım anakart asus ve psu değistirip almak lazım yoksa diğer türlü pek güzel olmuyor
ben geçen sene önce gamegarajdan aldım herhangi bi sorun yaşamadımPeki sizce ürün kalitesi alınmayacak kadar kötü mü yada mesela Asus yerine inno3d kullandığı için mi kalitesi düşük dediniz
Teşekkür ederim psu halledilirben geçen sene önce gamegarajdan aldım herhangi bi sorun yaşamadım
psu su biraz kalitesiz fakat 1 yıl oldu sorun çıkarmadı benim için
Güvenilirdir.Game garaj adlı site diğer sitelere göre daha ucuza satıyor sistemi yanında hediye ve sisteme özel fiyatlarda var işkillenmedim değil daha önce hazır sistem/ekipman alan var mı memnun musunuz?
Teşekkür ederim hocam2 ay önce sistem aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Psu ve kasayı değiştirdim sadece, gayet alınabilir markalar. Özelleştirme bakımından çok geniş şeçenekleri mevcut, parçaları bilindik güzel bir markayla değiştirebilirsin. Güzel ve güvenilir bir sitedir.