- Tepki
- 52
Ddr5 takintiligin yoksa alinmamaliArkadaşlar Sistem bu ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak isterim.
Hocam amd işlemci almak istiyorum ve şuan karar verdiğim sistem bu tek Soğutucu tarafında biraz huzursuz hissediyorumDdr5 takintiligin yoksa alinmamali
Yada al ddr5 daha iyisi https://www.gaming.gen.tr/urun/2761...gb-oc-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Soğutucu güzel alicam diyorsan alabilirsinHocam amd işlemci almak istiyorum ve şuan karar verdiğim sistem bu tek Soğutucu tarafında biraz huzursuz hissediyorum
hocam 500tl koyup bunu alabilirimSoğutucu güzel alicam diyorsan alabilirsin
iyi bir örnek değilArkadaşlar Sistem bu ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak isterim.
bunu alırsan asus'ta geri ödeme kampanyası var..Ddr5 takintiligin yoksa alinmamali
Yada al ddr5 daha iyisi https://www.gaming.gen.tr/urun/2761...gb-oc-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
mayısta alacağım geri ödeme bana kalmıyor galiba ve üstteki sistemin nesini beğenmediniz ?iyi bir örnek değil
bunu alırsan asus'ta geri ödeme kampanyası var..
o fiyata daha iyisi toplanabilir.. imza'mdaki kasaya bakabilirsin.. 45k'ya topladım 2 ay önce.. şimdi nasıldır bilmiyorum.. bir bak fiyatlara... kampanya 27 nisan'a kadar devam ediyormuş..mayısta alacağım geri ödeme bana kalmıyor galiba ve üstteki sistemin nesini beğenmediniz ?
Hocam ben Toplama yapamam etrafımda kurabilecek kimsede yok o yüzden hazır bakıyorumo fiyata daha iyisi toplanabilir.. imza'mdaki kasaya bakabilirsin.. 45k'ya topladım 2 ay önce.. şimdi nasıldır bilmiyorum.. bir bak fiyatlara...
dostum yapmam diye bir şey yok, niye biz insan değil miyiz sadece anakart kitapçığına bakarak bile toplayabilirsin kasayı.. endişe etme o yüzden..Hocam ben Toplama yapamam etrafımda kurabilecek kimsede yok o yüzden hazır bakıyorum
hocam ilk defa bu kadar yüklü bir miktar harcayacağım pc ye bu yüzden içimde bir korku var anlarsınız, o yüzden kendime güvenim yok bu konudadostum yapmam diye bir şey yok, niye biz insan değil miyiz sadece anakart kitapçığına bakarak bile toplayabilirsin kasayı.. endişe etme o yüzden..
sizin sistem 51k ediyor geri ödemesiz ben mayısta alacağım için ona bakmadımo fiyata daha iyisi toplanabilir.. imza'mdaki kasaya bakabilirsin.. 45k'ya topladım 2 ay önce.. şimdi nasıldır bilmiyorum.. bir bak fiyatlara... kampanya 27 nisan'a kadar devam ediyormuş..
yen korkunu araştır, vaktin var daha.. çok gözde büyütülecek bir şey değil.. seni anlıyorum ve harcadığın paranın hakkını almanı istiyorum.. sende beni anlahocam ilk defa bu kadar yüklü bir miktar harcayacağım pc ye bu yüzden içimde bir korku var anlarsınız, o yüzden kendime güvenim yok bu konuda
sizin sistem 51k ediyor geri ödemesiz ben mayısta alacağım için ona bakmadım
Eyw Hocam Eğer Müsaitseniz Yarın Veya Bugün Bana 45-46K Arası Sadece Kasa Toplayabilirmisinizyen korkunu araştır, vaktin var daha.. çok gözde büyütülecek bir şey değil.. seni anlıyorum ve harcadığın paranın hakkını almanı istiyorum.. sende beni anla
@yunusx36 hocam sizde bakarsanız sevinirimEyw Hocam Eğer Müsaitseniz Yarın Veya Bugün Bana 45-46K Arası Sadece Kasa Toplayabilirmisiniz
alıcağın zaman yaz bana özelden o zaman yapalım kasa, şimdi yapacağımız sistemle 1 ay sonraki fiyatlar uyuşmaz.. malum burası TürkiyeEyw Hocam Eğer Müsaitseniz Yarın Veya Bugün Bana 45-46K Arası Sadece Kasa Toplayabilirmisiniz
@yunusx36 hocam sizde bakarsanız sevinirim
Inno3d bide kartPara israfı olmuş
Bu fiyata ?4080 kurulur bu bütçe ile 4070ti nedir cancağızım
Gördüğünüz gibi bazıları kötü bazıları iyi diyor bende arada kalıyorumBence ilk attığınız fotoğraftaki gibi her şey güzel. Para israfı falan yok. Sıvı soğutma . anakart , PSU ve kasa güzel. Ekran kartı İnno3D olabilir ama bu markalar ülkemizde arka planda kalıyor diye kötü bakmamak lazım. ICHILL modeli tepe modellerden.