Evet 45 bine olur kurarım istersenBu fiyata ?
Gördüğünüz gibi bazıları kötü bazıları iyi diyor bende arada kalıyorum
Evet 45 bine olur kurarım istersenBu fiyata ?
Parçalarda hiçbir sıkıntı yok. Toplama 4080 olur mu bilmiyorum ama hazır sistem için bu parçalar ve fiyat bence gayet iyi.Bu fiyata ?
Alınabilir yanı değilmi Birşey Bulamaz İsem Bunu Almayı DüşünüyorumParçalarda hiçbir sıkıntı yok. Toplama 4080 olur mu bilmiyorum ama hazır sistem için bu parçalar ve fiyat bence gayet iyi.
Toplama belki daha iyisi toplanır , onun dışında bence alınabilir.Alınabilir yanı değilmi Birşey Bulamaz İsem Bunu Almayı Düşünüyorum
Hocam almadan 1hafta önce bu konudan etiketlerimEvet 45 bine olur kurarım istersen
He Daha iyi olur çünkü fiyatlar stoklar değişiyor Şimdi kurarım stok biter fiyat artar vs ne zaman alacaksan o zaman kurarımHocam almadan 1hafta önce bu konudan etiketlerim
tamamdır hocam mayıs ortasına doğru kurmayı düşünüyorum.Güvenilir site linkleri olursa daha iyi olur ve Bu toplama işleminde yardım alabileceğim belge fln oluyormu anakartta,ekrankartı flnHe Daha iyi olur çünkü fiyatlar stoklar değişiyor Şimdi kurarım stok biter fiyat artar vs ne zaman alacaksan o zaman kurarım
İstanbul da isen ben toplarım ücretsiz değilsen uzaktan online ile birlikte toplarız ben beceremem filan dersen de yaşadığın yerde sağlam güvenilir temiz yapacak birini buluruztamamdır hocam mayıs ortasına doğru kurmayı düşünüyorum.Güvenilir site linkleri olursa daha iyi olur ve Bu toplama işleminde yardım alabileceğim belge fln oluyormu anakartta,ekrankartı fln
Hocam istanbulda değilim malesef ve ilçede yaşıyorum Zamanı gelince online yaparsak çok iyi olurİstanbul da isen ben toplarım ücretsiz değilsen uzaktan online ile birlikte toplarız ben beceremem filan dersen de yaşadığın yerde sağlam güvenilir temiz yapacak birini buluruz
Gayet tabiki elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırımHocam istanbulda değilim malesef ve ilçede yaşıyorum Zamanı gelince online yaparsak çok iyi olur
Merhaba hocam Toplama yapmayı düşünüyorduk lakin Taksit ile alacağım büyük ihtimalle Bana hazır sistem önerirmisiniz 45k hazırların çok fiyatı artmıyorda, BU konuyu açtığım sistem alınırmıGayet tabiki elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım
hocam aralarında bulabildiğim en iyi buydu başkalarıda var lakin ram,psu,işlemci,ssd açıdan geri kalıo özelleştirme yapsam fiyatı geçiyorGamegaraj nerede dip varsa onu katıyor ben manuel kovalansa bile daha iyisini alirsiniz taraftariyim
Manuel topla hocam her hafta indirime giren tonla ürün oluyor. Pc hocasi forumda birsuru ürünler var neredeyse bedavaya geliyor.hocam aralarında bulabildiğim en iyi buydu başkalarıda var lakin ram,psu,işlemci,ssd açıdan geri kalıo özelleştirme yapsam fiyatı geçiyor
Aslında toplama daha başarılı oluyor lakin mecbur ise size sistem bakayım ben bu önce duruma göre hareket ederizMerhaba hocam Toplama yapmayı düşünüyorduk lakin Taksit ile alacağım büyük ihtimalle Bana hazır sistem önerirmisiniz 45k hazırların çok fiyatı artmıyorda, BU konuyu açtığım sistem alınırmı
Maalesef Hocam Bende İsterdim Lakin Bir Takım Şeyler Oldu Ve Taksit İle Alacağım Kusura Bakmayın Sizide YordumAslında toplama daha başarılı oluyor lakin mecbur ise size sistem bakayım ben bu önce duruma göre hareket ederiz
Ekran kartım büküle büküle bozulsun diyorsan alabilirsin. Ekran kartı tutucu olmayan sistem alınmamalı 4000 serisi GPU alacaksan.Arkadaşlar Sistem bu ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak isterim.
EstağfurullahMaalesef Hocam Bende İsterdim Lakin Bir Takım Şeyler Oldu Ve Taksit İle Alacağım Kusura Bakmayın Sizide Yordum
GPU Tutucu alacağım zaten Bütçenin DışındaEkran kartım büküle büküle bozulsun diyorsan alabilirsin. Ekran kartı tutucu olmayan sistem alınmamalı 4000 serisi GPU alacaksan.
Hocam Söyle Bir sistem Karşıma Çıktı Ekran Kartindan Dolayı Bu Nasıl Sizce Alınırmı Veya Ne Yapılarak Alınır https://www.teknogenetik.com/geneti...-500gb-m2-nvme-ssd-oyun-bilgisayari-pmu102680Estağfurullah