hocam yine konu açtım bakmıyonuz diye kafam çok karıştı max 900 1000 %60 %66 da olur ama 2 3 güne elimde olsun oyun oynayamıyorumAlınmaz bütçe?
Alınmaz bütçe?
GüzelAjazz Ak33 82 Tuş Tam Mekanik Gaming Klavye 562
bu nasıl hocam
markasız bişiye benziyor hocam
Ajazz?markasız bişiye benziyor hocam
formlarda baktığımda herkes öyle diyodu bende görmedğiim için dedim peki hocam alıcam ama bu fiyata en iyisi bu mu türkiyede olana göre ya da 100 200 daha koyup daha iyisi varmı ona göre alıcamAjazz?
Dierya dk61e varformlarda baktığımda herkes öyle diyodu bende görmedğiim için dedim peki hocam alıcam ama bu fiyata en iyisi bu mu türkiyede olana göre ya da 100 200 daha koyup daha iyisi varmı ona göre alıcam
türkiye den sıfırDierya dk61e var
Yoktürkiye den sıfır
hocam alıcam ama son bi sorum olucak sizi çok bıktırdım ama klavyeden hiç anlamıyom abs yapılı diyo klavye absyi formunuzda en kalitesiz terlemede yazılar çıkar demişiniz benim için bu önemli değil ama merak ettim ileriye dönük mü klavye
Kasa plastiği abs ise sorun olmazhocam alıcam ama son bi sorum olucak sizi çok bıktırdım ama klavyeden hiç anlamıyom abs yapılı diyo klavye absyi formunuzda en kalitesiz terlemede yazılar çıkar demişiniz benim için bu önemli değil ama merak ettim ileriye dönük mü klavye
teşekkürler hocam 3 gündür sizi uğraştırıyorum artık alıcam bu akşam tekrarden teşekkürlerKasa plastiği abs ise sorun olmaz
dk61e al 6 günde geliyortürkiye den sıfır
peki kaç ay veya yıldır kullanıyosunuz hocamdk61e al 6 günde geliyor
ben maraştayım birde cok ucta istanbul ankaraysa 4 de gelir
1 hafta oldu sesi fln herseuş mukemmel yazılımı kötü bi tık. Fakat cokta umrumda degl renk modu baya fazla. rgb si cok güzel aksamleyinpeki kaç ay veya yıldır kullanıyosunuz hocam
zonguldakdayım 1 hafta içinde gelirmi garanti. bide depo kargo parası fln alıyor o işleri anlamıyorum anlatabilirmisin1 hafta oldu sesi fln herseuş mukemmel yazılımı kötü bi tık. Fakat cokta umrumda degl renk modu baya fazla. rgb si cok güzel aksamleyin
amazondan günrük almıyor sana bence 1 haftasan azda gelir bana istanbuldan maraşa 1 haftada geld bak şöyle oluyorzonguldakdayım 1 hafta içinde gelirmi garanti. bide depo kargo parası fln alıyor o işleri anlamıyorum anlatabilirmisin
klavyeyi nerden aldn link atabilirmisinamazondan günrük almıyor sana bence 1 haftasan azda gelir bana istanbuldan maraşa 1 haftada geld bak şöyle oluyor
almanyadan istanbula ucak istsnnulds gümrük sonra dağıtıma çıkıyor yani bana maraşa gelene kadar 4 gün geçmişti sana 2 günde gelebilir