Gamenote Kb857L Kablolu Mekanik Rgb Game Klavye Alınır Mı Ileriye Dönük Mü

Furaycy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

GameNote KB857L Kablolu Mekanik RGB Game Klavye arkadaşlar merhaba klavye alınır mı ileriye dönük mü yorumlarına baktığımda herkes çok memnun 3 yıl kullanan bile var sizce alınır mı bide hangi switch türünden bulamadım​

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
formlarda baktığımda herkes öyle diyodu bende görmedğiim için dedim peki hocam alıcam ama bu fiyata en iyisi bu mu türkiyede olana göre ya da 100 200 daha koyup daha iyisi varmı ona göre alıcam
Dierya dk61e var

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam alıcam ama son bi sorum olucak sizi çok bıktırdım ama klavyeden hiç anlamıyom abs yapılı diyo klavye absyi formunuzda en kalitesiz terlemede yazılar çıkar demişiniz benim için bu önemli değil ama merak ettim ileriye dönük mü klavye
Kasa plastiği abs ise sorun olmaz

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
peki kaç ay veya yıldır kullanıyosunuz hocam
1 hafta oldu sesi fln herseuş mukemmel yazılımı kötü bi tık. Fakat cokta umrumda degl renk modu baya fazla. rgb si cok güzel aksamleyin

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
zonguldakdayım 1 hafta içinde gelirmi garanti. bide depo kargo parası fln alıyor o işleri anlamıyorum anlatabilirmisin
amazondan günrük almıyor sana bence 1 haftasan azda gelir bana istanbuldan maraşa 1 haftada geld bak şöyle oluyor
almanyadan istanbula ucak istsnnulds gümrük sonra dağıtıma çıkıyor yani bana maraşa gelene kadar 4 gün geçmişti sana 2 günde gelebilir

KS

Furaycy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
amazondan günrük almıyor sana bence 1 haftasan azda gelir bana istanbuldan maraşa 1 haftada geld bak şöyle oluyor
almanyadan istanbula ucak istsnnulds gümrük sonra dağıtıma çıkıyor yani bana maraşa gelene kadar 4 gün geçmişti sana 2 günde gelebilir
klavyeyi nerden aldn link atabilirmisin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri