Bütçen varsa daha iyi markaları tercih et kankaGamepower psu aldım bazı forumlarda almayın diyorlar bi sıkıntı olur mu ?
Çok doğru tabir c4 tercih etmeyin hocam.Tavsiye edilen bi marka değil çünkü kalitesiz. Sorun yaşayanlar olduğu için almayın diyorlar,diyoruz. PSU bildiğiniz c4 gibi![]()
Akım korumalı prizde kullansam sorun çıkar mı ?Dostum adamlar tabiki mallarını kötülemeyecekler. Kalitesiz olduğu aşikâr.
Bunu bilmek çok zor ama siz tedbiri aldıktan sonra sorun çıkmayabilir. Her markada ürünler patlayabiliyor ama böyle markalarda daha sık oluyor. Yine de sizde patlayacağ⁸ anlamına gelmez , uzun süre kullanıp sorun yaşamayanlar da var.Akım korumalı prizde kullansam sorun çıkar mı ?
Sağ olun hocamBunu bilmek çok zor ama siz tedbiri aldıktan sonra sorun çıkmayabilir. Her markada ürünler patlayabiliyor ama böyle markalarda daha sık oluyor. Yine de sizde patlayacağ⁸ anlamına gelmez , uzun süre kullanıp sorun yaşamayanlar da var.
Önere bileceğiniz kaliteli psu varmıdır ?Evet kalitesiz bir ürün sizi uzun süre götürür mü cevabına kimse evet diyemez.
Herhangi bir elektirik arızasında sistemdeki parçaları bozma ihtimali var.
FSP markası tercih edilebilir.Önere bileceğiniz kaliteli psu varmıdır ?
Sağ olun hocamFSP markası tercih edilebilir.
Bütçenizi bilmediğim için FSP F/P olduğu için olarak öneriyorum.