- Tepki
- 213
haber mi geldi tam anlayamadım?Umarım hocam sordum kız kankama biterse acilcakmisin dedi yanii dedim bende bu eski sevgili olayı bi bitsin
haber mi geldi tam anlayamadım?Umarım hocam sordum kız kankama biterse acilcakmisin dedi yanii dedim bende bu eski sevgili olayı bi bitsin
Yazdım gormediniz galiba yeni ayrılmış 2 3 hafta beklesem mı diye sormuştum cevap gelmedihaber mi geldi tam anlayamadım?
Çok pardon bildirim gelmedi görmedim kusura bakma . Yani biraz beklemek en güzeli ama arayı da fazla açmamak lazım.Yazdım gormediniz galiba yeni ayrılmış 2 3 hafta beklesem mı diye sormuştum cevap gelmedi
Sizce ne kadar beklemeliyim geri dönme ihtimaline karşınÇok pardon bildirim gelmedi görmedim kusura bakma . Yani biraz beklemek en güzeli ama arayı da fazla açmamak lazım.
yani dediğim gibi biraz kafasını toplaması için zaman vermek güzel ama şöyle brşey var siz direk sevgfili olmayacaksınız öncelikle tanışıp arkadaş olduktan sonraa flört dönemi başlarç o yuzden siz ilk bahsettiğim selamlaşma fastına yavaştan başlayın .Yeni ayrılmış ama sevdiği hoşlandığı yokmuş 2 3 hafta beklemek gerekir mı eski sevgilisine doner mı falan diye
Pazartesiden itibaren basliyorumyani dediğim gibi biraz kafasını toplaması için zaman vermek güzel ama şöyle brşey var siz direk sevgfili olmayacaksınız öncelikle tanışıp arkadaş olduktan sonraa flört dönemi başlarç o yuzden siz ilk bahsettiğim selamlaşma fastına yavaştan başlayın .![]()
Bazı kızlar bitirdiği zaman asla geri dönme olayına sıcak bakmaz. bence o yuzden fazla beklemeyin derim.Sizce ne kadar beklemeliyim geri dönme ihtimaline karşın
Kanka öyle biri değilim 10 kişiyi sevmiyorum 1 ini sevip 1 ini üzmemek için çabalıyorum amacım cinsel değil tamamen ruhsal ve duygusalKanka ilk defamı seviyorsun çok heycanlısın bu işlerin eyvallah heycanı tadı bir başka ama karşılaştık sırıttık oynadık şeylerine ben olsam aldanmam direk karakterine yönelirim. Tabii sana kalmış eğlenmelik yapıyorsan başka ciddi düşünmüyorsan takılmalık olarak al listene hem tecrübe kazanırsın.![]()
Güzel umarım istediğin gibi olur bu devirde tam karakterli uygun aha kafa dengim canım cicim balım dedimiz insanlar bile sorunlu olduğu için zor yani. Başarılar asker xdKanka öyle biri değilim 10 kişiyi sevmiyorum 1 ini sevip 1 ini üzmemek için çabalıyorum amacım cinsel değil tamamen ruhsal ve duygusal
Sağol hocam umarımGüzel umarım istediğin gibi olur bu devirde tam karakterli uygun aha kafa dengim canım cicim balım dedimiz insanlar bile sorunlu olduğu için zor yani. Başarılar asker xd
Bol şans umarım istediğin olur.Sağol hocam umarım
Umarım sağol iyi dileklerin içinBol şans umarım istediğin olur.
hiç o korku olmasın içinde. 1.de red yedim 2.de red yedim 3.de red yedim ve 4.de de red yedim. yediğim redlerde bende korkuyordum ama şimdi korkmuyorum rahat olSağol reis ya seviyorum kızı ama red yersem korkusuda var bide kız bana göre baya güzel kalıyor dış görünüş falan![]()
dediğiniz şey çok doğru bu arada red yesen bile konuşmayı kesmemek gerekiyor.Ha ola ki davetinize karşılık olumsuz yanıt aldınız. Israrla her denk gelişinizde selamlaşmayı asla bırakmayın, göz teması kurun. nezaketen gülümseyin çok ciddi söylüyorum olumlu şekilde size dönüş yapacaktır, Tabii sevdiği birisi yoksa
tek değilsin merak etme"22 yaşında hiç sevgilisi olmayan ben" Seviyorsan git konuş bence.
Sevgili isini geçiyorum 16 yaşındayım ilk defa bu duyguyu yaşıyorum"22 yaşında hiç sevgilisi olmamış ben" Seviyorsan git konuş bence.