Yardım (Gelisme) Bir Kıza Nasıl Açılabilirim?

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Genelde eski sevgilisine dönenlerin pek uzun bir süreci olmuyor fakat mental açıdan da daha kötü oluyorlar. Umuyorum ki sizi de sizin gibi sevecek birisi karşınıza çıkar.
Benim tarafta buluşma güzel geçti. Sohbet muhabbet ettik aynı grupla günü birlik şehir dışı planı yaptık. Şuan arkadaş tadında bir görüşmeydi diyebilirim. Tabii arabayla evden almaya gittiğimizde gülüşüyorlardı kendi aralarında biz de abimle aynı şekilde. İlk başta el sıkışıp merhabalaştık. Evlerine geri bırakırken sarılıp vedalaştık. Daha yolun başı ne olacağı bilinmiyor sadece arkadaş olarak da ilerleyebiliriz. Kız güzel diyebilirim tam benim tipim olmasa da. (1.62 boy , canlı bir kişiliği var ikimiz bir olup abimle kız arkadaşını çekiştirdik hatta :).) Birlikte sigara içip muhabbet ettik ikimiz sessizlik falan olmadı gayet normal ilerledi. Kısaca şuanlık hoş bir buluşmaydı diyebilirim.
Kısmet hocam sizin tarafınızda her şey yeni başlıyor, severseniz bile bence hemen bağlanmayın sonra sonu hüsran ile bittiği durumlar yaşanabilir, içinizde mesafeli olun ama onun dışında zaten normal devam edin. Kızların gülüşmelerine aldırmayın pek her şeye Hüseyin Aktepe gibi gülme huyları var. Tabii ki ilk zamanlar belli olmaz ama sizi sevmiyorsa belli eder elbet şimdilik dediğiniz gibi normal arkadaş gibi takılın canlı birisi zaten sever böyle şeyleri biraz daha yakınlaşmak istiyorsanız daha çok onunla yazışın ilgilenin duygusal v.s olduğu zamanlar küçük bir kıza bakıyor gibi bakın falan. Sonra değerli arkadaş seviyesine sizi ekleyebilir tabii kızın karakteri tam olarak değerlendirmesi size kalmış, sevin sevmesine ama unutmayın rol yapma konusunda rakipsizler. :)

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Yine haklı çıktı reisim @shwif
20230402_061537.jpg

GerginGörünüşlüAdam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ya simdi bir kızı seviyorum büyük ihtimalle oda benden hoşlanıyor nasıl acilmaliyim nasıl söze başlamalıyım?
kanka bak şimdi eğer kızla hiç muhabbetin yoksa ve kız utangaçsa direk konuya gir de işte ben seni bi süredir görüyorum ve hoşlanıyorum ama seni tam olarak tanımıyorum aynı şekil sende beni istersen seni daha yakından tanımak isterim diceksin tabi bunu daha samimi bi şekilde halledersin bi tık resmi oldu ama eğer bunu yapmayıp konuşursan ve kız utangaçsa konu fln açıp konuşamazsanız sıçarsınız ben biriyle konuşuyom bu duruma düştüm 7 ay olcak nerdeyse ve kıza ilk ay söyledim ondan hoşlandıgımı oda bilemiyorum ilersini bilmeden konuşmak istersen konuşalım dedi 7 ay oldu ve hala umut veriyo napcamı bilmiyorum böyle bi duruma düşmek istemiyosan baştan söylicen aga ama baktın konu fln açıyo aynı şekilde sende açabiliyon konuşunun ama asla 2 3 ayı geçmesin sonra benim gibi 7 ay konuşursun kendini bitirirsin

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
kanka bak şimdi eğer kızla hiç muhabbetin yoksa ve kız utangaçsa direk konuya gir de işte ben seni bi süredir görüyorum ve hoşlanıyorum ama seni tam olarak tanımıyorum aynı şekil sende beni istersen seni daha yakından tanımak isterim diceksin tabi bunu daha samimi bi şekilde halledersin bi tık resmi oldu ama eğer bunu yapmayıp konuşursan ve kız utangaçsa konu fln açıp konuşamazsanız sıçarsınız ben biriyle konuşuyom bu duruma düştüm 7 ay olcak nerdeyse ve kıza ilk ay söyledim ondan hoşlandıgımı oda bilemiyorum ilersini bilmeden konuşmak istersen konuşalım dedi 7 ay oldu ve hala umut veriyo napcamı bilmiyorum böyle bi duruma düşmek istemiyosan baştan söylicen aga ama baktın konu fln açıyo aynı şekilde sende açabiliyon konuşunun ama asla 2 3 ayı geçmesin sonra benim gibi 7 ay konuşursun kendini bitirirsin
7 ay olduysa zaten o ilişkinin bir hayrı kalmamıştır hocam, umut vermesi farklı şekilde değerlendirmen gerekiyor. Aynı umutu başka kimlere veriyor misal veya yapmıyorsa bile böyle bir şey genelde bekliyorlar ya hiç istemiyorlar, veya kanıtlamanı istiyorlar sevmeni tabii ki kızın karakterine bağlı, ama zamana bırakıyorsa uğraşan dediğin gibi sen olursun.

GerginGörünüşlüAdam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
7 ay olduysa zaten o ilişkinin bir hayrı kalmamıştır hocam, umut vermesi farklı şekilde değerlendirmen gerekiyor. Aynı umutu başka kimlere veriyor misal veya yapmıyorsa bile böyle bir şey genelde bekliyorlar ya hiç istemiyorlar, veya kanıtlamanı istiyorlar sevmeni tabii ki kızın karakterine bağlı, ama zamana bırakıyorsa uğraşan dediğin gibi sen olursun.
knk benden başka erkekle konuşmuyo çok utangaç zaten bilmiyom nolcak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri