- Tepki
- 98
Hafta sonlarini cikart hafta sonlarini sayma 7-8 gun gecmesi gerek5.gün yay
Hafta sonlarini cikart hafta sonlarini sayma 7-8 gun gecmesi gerek5.gün yay
Knkm 6 gun icerisinden hafta sonlarini cikart hafta sonlarini cikartip 7. Gün olmasini bekleyin 7-8
6. gün eline ulaştı arkadaşabizim sistem hala sahte kargo takip numarası veriyor
12. Günden selamlar hala kargoya vermedi gençergaming. Teslimatı artık 14-15. Gün olur. Arkadaş 6. Gün teslim aldım diyor abi biz 14-15. Gün teslim
gençer gaming in yapacağı bu kadar işte
kanka @Gencergaming sipariş kodunu söyle gerçek kodu söylesinler şuan sistemde hata var yanlış kod geliyor herkese bilio bilmeden ad karalamazsanız seviniriz6. gün eline ulaştı arkadaşabizim sistem hala sahte kargo takip numarası veriyor
12. Günden selamlar hala kargoya vermedi gençergaming. Teslimatı artık 14-15. Gün olur. Arkadaş 6. Gün teslim aldım diyor abi biz 14-15. Gün teslim alcaz
o bile kesin değilbiz 14-15. Gün teslim alcaz
hocak sakin olun gencere şuan büyük bir yük biniyor adamlqrın elinde stok var diye herkes hazır sistem yapıyor pch donanım arşivi vs adamları ig den takip ederseniz farkedersiniZo bile kesin değil
Bugün tekrar konuşucam sabrım tükendi artık
hangi gün sipariş verdiniz bugün geldi ? ve hazırlanıyor yazarken mi kargo geldi ?Sistem geldi teşekkürler![]()
Hayırlı olsun dostum güle güle kullanman dileğiyle.Sistemde kargolandı yazan arkadaşlarım, ve de aras kargo ile çalışan arkadaşlarım, kargonuz takip kodu çalışmıyor, pat diye sistem her an gelebilir
Daha kargo paketimi açmadım, sistem ne durumda kırık çıkık var mı hepsini videolu bir şekilde açarım, kaza bela olmasın da
ciddi misinSistemde kargolandı yazan arkadaşlarım, ve de aras kargo ile çalışan arkadaşlarım, kargonuz takip kodu çalışmıyor, pat diye sistem her an gelebilir
Daha kargo paketimi açmadım, sistem ne durumda kırık çıkık var mı hepsini videolu bir şekilde açarım, kaza bela olmasın da
Merhabalar ekip arkadaşlarımız unutmuş olabilirler. Özelden sipariş numarası gönderirseniz ekip arkadaşlarımız size güç kablosu gönderiminde bulunacaktır.Hayır hasret bitmedi hocamkasanın güç kablosu yok rezil herifler, şimdi çarşıda güç kablosu arıyorum.
Kutu içeriğinde güç kablosunu koymamışlar, test ederken mi unuttular yoksa şikayet ettik diye bilerek mi yaptılar bilmiyorum, şu anda sistemi bıraktım çarşı pazar gezip güç kablosu arayacağım. Kutuların her yerine baktım yok