Selamlar, 5 kasım tarihinde gençer gaming üzerinden satın aldığım sistem 9 kasımda elime ulaştı ancak oyuna girdikten bir süre sonra ayarları yükseltince inanılmaz derecede bir coil whine sesi duymaya başladım, bu ses hem ekran kartından hem de güç kaynağından geliyordu, tabi bundan emin olmak için ikisini de ayrı ayrı denedim ve evet gerçekten satın almış olduğum sistemin iki bileşeni de sorunluydu, firma test edip gönderim yaptıklarını söylüyor ancak test yapsalardı bu bileşenlerin bozuk olduğunu ve aşırı derecede coil whine sesi çıkardıklarını görürlerdi, ya test yapıp bu sorunu gördüler ve bana sorunlu kasayı gönderdiler ya da test yapmadan gönderdiler, ancak onlar diyor ki biz test yaptık sorun yoktu belki kargoda problem olmuş olabilir, ancak şöyle de bir durum var kargodaki en hassas şey kasanın camıydı, kasanın camı sapa sağlam gelmişken diğer bileşenlerin zarar görmüş olma ihtimali sizce nedir? Bu firma beni mağdur etti ve 22 bin TL'min çöp olmasını sağladı, bileşenleri ayrı ayrı yetkili servislerine gönderdim, ekran kartındaki ses değerlerinin normal olduğu söylendi, güç kaynağının yetkili servisinden henüz haber yok geri dönüş bekliyorum.
Yaşadığım sorunları tüm detaylarıyla anlatan bir video hazırlayıp kanalımda paylaştım siz de lütfen videoyu izleyip bu sesin normal olup olmadığı ile ilgili görüşlerinizi belirtir misiniz?
Video bağlantısını alt kısımda paylaşıyorum
Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar
Yaşadığım sorunları tüm detaylarıyla anlatan bir video hazırlayıp kanalımda paylaştım siz de lütfen videoyu izleyip bu sesin normal olup olmadığı ile ilgili görüşlerinizi belirtir misiniz?
Video bağlantısını alt kısımda paylaşıyorum
Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar