Errori34' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Işlemci sıcaklığında 14 derece yazıyor orada bir sıkıntı var CPU 1 ,2 gibi değilde direkt CPU Usage ve CPU temperature yi aç genel kullanımına bakalım diğerlerini kapat CPU 1 , 2 diye gidenleri ve En üstteki GPU kullanımı ve sıcaklığını aç ve CPU Power ve Clock 'u aç en aşağıdan. Birde böyle bakalım.
Isı problemi olabilirmi diye düşündüm bir birde FX 8350 'ye bir miktar O.C. yaparsak tabi güzel bir soğutucun varsa o FPS 'e ve Ekran Kartı kullanımına olumlu etki eder ama bu günce kadar sorun yoktuysa sistemsel bir sıkıntıda olabilir.
Hocam CPU Power ve Clock 'u bulamadım. açabildiğimi açtım eğer yetersiz kalırsa söyleyin bakayım tekrardan. O.C iyi olabilir genellikle O.C ile kullanıyordum herhangi bir problem yaşatmadı bu zamana kadar.
https://hizliresim.com/pbGRDz
ugur.gozaydin' Alıntı:Işlemci sıcaklığında 14 derece yazıyor orada bir sıkıntı var CPU 1 ,2 gibi değilde direkt CPU Usage ve CPU temperature yi aç genel kullanımına bakalım diğerlerini kapat CPU 1 , 2 diye gidenleri ve En üstteki GPU kullanımı ve sıcaklığını aç ve CPU Power ve Clock 'u aç en aşağıdan. Birde böyle bakalım.
Isı problemi olabilirmi diye düşündüm bir birde FX 8350 'ye bir miktar O.C. yaparsak tabi güzel bir soğutucun varsa o FPS 'e ve Ekran Kartı kullanımına olumlu etki eder ama bu günce kadar sorun yoktuysa sistemsel bir sıkıntıda olabilir.
Soğutucu olarak Thermaltake Nıc F3 kullanıyorum
dikey eşitleme açıksa şuan 60 fps alman normal Aida 64 gibi programlarla bir işlemci ısına bakabilir misin pardon cpu1 miş o gene