GENEL FPS SORUNU.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
%80 işlemci kullanımı %30 gpu kullanı var çok tuhaf bilgili arkadaşlar cevap verir :)

KS

Errori34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
GPU kullanımı da düşük,sürekli bu civarlardamı. yüzde 33.

Daha önce bu tarz bir problem yaşamadığımdan dolayı hiç bakmadım diyebilirim :/

Mertcan39' Alıntı:
%80 işlemci kullanımı %30 gpu kullanı var çok tuhaf bilgili arkadaşlar cevap verir :)

beynim yanıyor yemin ederim :D

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Errori34' Alıntı:
met 61' Alıntı:
GPU kullanımı da düşük,sürekli bu civarlardamı. yüzde 33.

Daha önce bu tarz bir problem yaşamadığımdan dolayı hiç bakmadım diyebilirim :/

Mertcan39' Alıntı:

beynim yanıyor yemin ederim :D

siz bide bana sorun :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Futbol oyunlardında GPU kullanımından çok işlmeci kullanılır fiziksel hesaplanaları çoktur bu oyundarda birde strateji oyunlarında. Yani GPU kullanımı ve işlemci kullanımının değerlendirilmesine bu oyuna bakarak sonuca varamayız başka bir oyunda deneyin.

KS

Errori34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Futbol oyunlardında GPU kullanımından çok işlmeci kullanılır fiziksel hesaplanaları çoktur bu oyundarda birde strateji oyunlarında. Yani GPU kullanımı ve işlemci kullanımının değerlendirilmesine bu oyuna bakarak sonuca varamayız başka bir oyunda deneyin.

League of Legends' da denesem olur mu?

KS

Errori34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bak burada sorun var %50 kullanım bu arada arkaplan tüm uygulamaları kapat Fraps dahil gereksiz çalışanları MSI Afterburner içinde resim kaydetme var oradan resim çek tuş atamak gerekiyor sanırım. Birde böyle dene sonrasına bakalım.

KS

Errori34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bak burada sorun var %50 kullanım bu arada arkaplan tüm uygulamaları kapat Fraps dahil gereksiz çalışanları MSI Afterburner içinde resim kaydetme var oradan resim çek tuş atamak gerekiyor sanırım. Birde böyle dene sonrasına bakalım.

https://hizliresim.com/v6JgjA arka planda her şeyi kapattım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Evet Ekran Kartı kullanımın çok düşük azkisne işlemci kullanımında düşük yani sanki darboğaz değilde başka bir sorun var gibi.

KS

Errori34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Evet Ekran Kartı kullanımın çok düşük azkisne işlemci kullanımında düşük yani darbopaz değilde başka bir sorun var gibi.

Sistemi 2015 yılında topladım o yıldan bu zamana kadar ilk defa böyle karşılaşıyorum açıkçası.

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
ugur.gozaydin' Alıntı:
Evet Ekran Kartı kullanımın çok düşük azkisne işlemci kullanımında düşük yani sanki darboğaz değilde başka bir sorun var gibi.

işlemci sıkcalığı nedense sabit acaba sensöründe bir sorun mu var gücü kısıyor olabilir mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Işlemci sıcaklığında 14 derece yazıyor orada bir sıkıntı var CPU 1 ,2 gibi değilde direkt CPU Usage ve CPU temperature yi aç genel kullanımına bakalım diğerlerini kapat CPU 1 , 2 diye gidenleri ve En üstteki GPU kullanımı ve sıcaklığını aç ve CPU Power ve Clock 'u aç en aşağıdan. Birde böyle bakalım.

Isı problemi olabilirmi diye düşündüm bir birde FX 8350 'ye bir miktar O.C. yaparsak tabi güzel bir soğutucun varsa o FPS 'e ve Ekran Kartı kullanımına olumlu etki eder ama bu günce kadar sorun yoktuysa sistemsel bir sıkıntıda olabilir.

KS

Errori34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Işlemci sıcaklığında 14 derece yazıyor orada bir sıkıntı var CPU 1 ,2 gibi değilde direkt CPU Usage ve CPU temperature yi aç genel kullanımına bakalım diğerlerini kapat CPU 1 , 2 diye gidenleri ve En üstteki GPU kullanımı ve sıcaklığını aç ve CPU Power ve Clock 'u aç en aşağıdan. Birde böyle bakalım.

Isı problemi olabilirmi diye düşündüm bir birde FX 8350 'ye bir miktar O.C. yaparsak tabi güzel bir soğutucun varsa o FPS 'e ve Ekran Kartı kullanımına olumlu etki eder ama bu günce kadar sorun yoktuysa sistemsel bir sıkıntıda olabilir.

Hocam CPU Power ve Clock 'u bulamadım. açabildiğimi açtım eğer yetersiz kalırsa söyleyin bakayım tekrardan. O.C iyi olabilir genellikle O.C ile kullanıyordum herhangi bir problem yaşatmadı bu zamana kadar.

https://hizliresim.com/pbGRDz

ugur.gozaydin' Alıntı:

Soğutucu olarak Thermaltake Nıc F3 kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri