- Konu Sahibi
Mertcan39' Alıntı:şuradaErrori34' Alıntı:https://hizliresim.com/16G2QG şu fotoğrafta belirtmiştim ama bir bakın isterseniz. Daha önce afterburner kullanmadım o yüzden pek kavrayamadım
![]()
https://hizliresim.com/P1OpB5 şu şekilde
Mertcan39' Alıntı:şuradaErrori34' Alıntı:https://hizliresim.com/16G2QG şu fotoğrafta belirtmiştim ama bir bakın isterseniz. Daha önce afterburner kullanmadım o yüzden pek kavrayamadım
![]()
Errori34' Alıntı:
Mertcan39' Alıntı:Errori34' Alıntı:
ram kullanımı 6.44 Gb işlemci kullanımı baya yüksek
met 61' Alıntı:GPU kullanımı da düşük,sürekli bu civarlardamı. yüzde 33.
Mertcan39' Alıntı:%80 işlemci kullanımı %30 gpu kullanı var çok tuhaf bilgili arkadaşlar cevap verir![]()
Errori34' Alıntı:met 61' Alıntı:GPU kullanımı da düşük,sürekli bu civarlardamı. yüzde 33.
Daha önce bu tarz bir problem yaşamadığımdan dolayı hiç bakmadım diyebilirim :/
Mertcan39' Alıntı:%80 işlemci kullanımı %30 gpu kullanı var çok tuhaf bilgili arkadaşlar cevap verir![]()
beynim yanıyor yemin ederim
ugur.gozaydin' Alıntı:Futbol oyunlardında GPU kullanımından çok işlmeci kullanılır fiziksel hesaplanaları çoktur bu oyundarda birde strateji oyunlarında. Yani GPU kullanımı ve işlemci kullanımının değerlendirilmesine bu oyuna bakarak sonuca varamayız başka bir oyunda deneyin.
ugur.gozaydin' Alıntı:Oda strateji türü o oyunda GPU ya yük binmez farklı başka oyun yokmu
Errori34' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Oda strateji türü o oyunda GPU ya yük binmez farklı başka oyun yokmu
Euro truck simulator de deneyeceğim
ugur.gozaydin' Alıntı:Errori34' Alıntı:Euro truck simulator de deneyeceğim
Bak o olur. Sonuçları aynen paylaş.
ugur.gozaydin' Alıntı:Bak burada sorun var %50 kullanım bu arada arkaplan tüm uygulamaları kapat Fraps dahil gereksiz çalışanları MSI Afterburner içinde resim kaydetme var oradan resim çek tuş atamak gerekiyor sanırım. Birde böyle dene sonrasına bakalım.
ugur.gozaydin' Alıntı:Evet Ekran Kartı kullanımın çok düşük azkisne işlemci kullanımında düşük yani darbopaz değilde başka bir sorun var gibi.
ugur.gozaydin' Alıntı:Evet Ekran Kartı kullanımın çok düşük azkisne işlemci kullanımında düşük yani sanki darboğaz değilde başka bir sorun var gibi.
ugur.gozaydin' Alıntı:Işlemci sıcaklığında 14 derece yazıyor orada bir sıkıntı var CPU 1 ,2 gibi değilde direkt CPU Usage ve CPU temperature yi aç genel kullanımına bakalım diğerlerini kapat CPU 1 , 2 diye gidenleri ve En üstteki GPU kullanımı ve sıcaklığını aç ve CPU Power ve Clock 'u aç en aşağıdan. Birde böyle bakalım.
Isı problemi olabilirmi diye düşündüm bir birde FX 8350 'ye bir miktar O.C. yaparsak tabi güzel bir soğutucun varsa o FPS 'e ve Ekran Kartı kullanımına olumlu etki eder ama bu günce kadar sorun yoktuysa sistemsel bir sıkıntıda olabilir.
ugur.gozaydin' Alıntı:Işlemci sıcaklığında 14 derece yazıyor orada bir sıkıntı var CPU 1 ,2 gibi değilde direkt CPU Usage ve CPU temperature yi aç genel kullanımına bakalım diğerlerini kapat CPU 1 , 2 diye gidenleri ve En üstteki GPU kullanımı ve sıcaklığını aç ve CPU Power ve Clock 'u aç en aşağıdan. Birde böyle bakalım.
Isı problemi olabilirmi diye düşündüm bir birde FX 8350 'ye bir miktar O.C. yaparsak tabi güzel bir soğutucun varsa o FPS 'e ve Ekran Kartı kullanımına olumlu etki eder ama bu günce kadar sorun yoktuysa sistemsel bir sıkıntıda olabilir.