Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seçeneklere tıkla ve orada en alt kısımda Gücenli Modda başlatma uyarısını göster diye bir ayar olması lazım ona bas sonra yazılımı kapat ve yeniden aç o uyarı penceresi açılacak oradan güvenli modda başlat de ve sistem güvenli modda başlayacak sonra yazılım ile NVIDIA 'yı tamamen sil video oraları gösterir zaten. Bu arada yarım etmek için buradayım inşallah yazılımsal bir hatadır bu işlemlerden sonra çozülür diye umuyorum.
Yani yazılımsal olsaydı sorun çözülürdü. Donanımsal bir algılama problemi var gibi. Sen bir götür tabi. Format işlemide çöebilir onuda deneyin. Ama önce kendin kartı söküp o sarı üçlarını silgi ile iyice silip kuru bir fırça ile temizle diş fırçası olabilir sonra soketi üfle tok vs. kalmasın sonra tekrar tak ve dene belki işe yarayabilir.
Hocam sorunu buldum yeni fark ettim
bu hatayı veriyor araştırdığım kadarıyla inf dosyasını indirmem lazım elle kurmam lazım sanırım doğru anladıysam eğer ancak inf dosyasını hiç bir yerde bulamadım saatlerce aradım ancak bu inf dosyasını bulamadım sizce illa format mı atmalıyım ?
Değişik bir sorun Kart Yazılımında sorun var ama Crack versiyon oyunda sorun ortaya çıkmıyor. Format sorununuzu kökünden çözecektir. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.