Gereksiz FPS Düşüklüğü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

GriffinBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

anlamadığım şey videoda ayrı bi başlatma seçeneği diye yer çıkıyor ancak ben bulamadım ? 

bu arada cidden yardımların için çok teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Seçeneklere tıkla ve orada en alt kısımda Gücenli Modda başlatma uyarısını göster diye bir ayar olması lazım ona bas sonra yazılımı kapat ve yeniden aç o uyarı penceresi açılacak oradan güvenli modda başlat de ve sistem güvenli modda başlayacak sonra yazılım ile NVIDIA 'yı tamamen sil video oraları gösterir zaten. Bu arada yarım etmek için buradayım inşallah yazılımsal bir hatadır bu işlemlerden sonra çozülür diye umuyorum.

KS

GriffinBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
maalesef hala aynı yarın bi baktırmaya götürsem iyi olur yardımların için çok teşekkürler sanırım sorun yazılımsal değil

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani yazılımsal olsaydı sorun çözülürdü. Donanımsal bir algılama problemi var gibi. Sen bir götür tabi. Format işlemide çöebilir onuda deneyin. Ama önce kendin kartı söküp o sarı üçlarını silgi ile iyice silip kuru bir fırça ile temizle diş fırçası olabilir sonra soketi üfle tok vs. kalmasın sonra tekrar tak ve dene belki işe yarayabilir.

KS

GriffinBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam sorunu buldum yeni fark ettim

bu hatayı veriyor araştırdığım kadarıyla inf dosyasını indirmem lazım elle kurmam lazım sanırım doğru anladıysam eğer ancak inf dosyasını hiç bir yerde bulamadım saatlerce aradım ancak bu inf dosyasını bulamadım sizce illa format mı atmalıyım ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Değişik bir sorun Kart Yazılımında sorun var ama Crack versiyon oyunda sorun ortaya çıkmıyor. :) Format sorununuzu kökünden çözecektir. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri