Gigabyte G24F-2 Alınır Mı ?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bir ihtimal bunu alabilirim sanırım bütçemi ayarlayabilecem.Araştırmalarıma göre bu bütçede en iyi monitör bu.G24F modeli UFO testinde falan iyi diye biliyorum bunda da pek fark olmayacaktır sizce alınır mı? 3000TL ye önerebileceğiniz farklı monitör var mıdır ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
3000₺ başka güzel öneri bulunur ama bende önersem ilk başa bunu yazarım.

Monitör önerileri;

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Bir ihtimal bunu alabilirim sanırım bütçemi ayarlayabilecem.Araştırmalarıma göre bu bütçede en iyi monitör bu.G24F modeli UFO testinde falan iyi diye biliyorum bunda da pek fark olmayacaktır sizce alınır mı? 3000TL ye önerebileceğiniz farklı monitör var mıdır ?
ben birkaç gün önce Lenovo G24-20 23.8 144Hz IPS aldım. bunu görsem büyük ihtimalle bunu alırdım.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
ben birkaç gün önce Lenovo G24-20 23.8 144Hz IPS aldım. bunu görsem büyük ihtimalle bunu alırdım.
Özellikleri iyi bu olmasa bende sizin monitörünğze bakıyordum bu olmazsa sizinkini seçerim sanırım.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam size öneri verilirken bu monitör 3800 liraydı yakın zamanda indi fiyatı o sebeple çok üzülmeyin her ikisi de güzel monitör, çıkabileceğinizi bilsem bunu iletirdim

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Sanırım 12 ay taksitle alıcam bu ürünü tam net değil kronik sorunu var mıdır bilen var mı ?Ve inceleme videosu kitlipı var TR de bu monitörle ilgili Düz G24f ten daha iyidir değil mi ?Onda ghosting falan iyi durumdaydı.

Son düzenleme:
KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
@ugur.gozaydin sence daha iyi bir alternatif var mı ?Ve bu monitörde bildiğin kronik bir sorun var mı ?

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
@ugur.gozaydin ayrıca bir kullanıcı bu üründe ghosting,renklerini beğenmediği için ve monitör çok ısındığı için iade etmiş bilgin var mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ghosting olayını bilemem o birazda kişisel bir deneyim. O kadar kişi memnun bir kişi memnun değilse o kullanıcıya ya sıkıntılı bir ürün gitti ya diğer kullanıcılardan çok daha iyi bir göze sahip. G24F-2 ürünü piyasada o fiyata alabileceğiniz en iyi ürün desem yalan olmaz sanırım. Hepsiburada adresinde Lenovo G24-20 var oda alınabilir ama ben Gigabyte seçerdim aynı paraya.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ghosting olayını bilemem o birazda kişisel bir deneyim. O kadar kişi memnun bir kişi memnun değilse o kullanıcıya ya sıkıntılı bir ürün gitti ya diğer kullanıcılardan çok daha iyi bir göze sahip. G24F-2 ürünü piyasada o fiyata alabileceğiniz en iyi ürün desem yalan olmaz sanırım. Hepsiburada adresinde Lenovo G24-20 var oda alınabilir ama ben Gigabyte seçerdim aynı paraya.
Zaten aklımdaki monitör buydu herhalde bunu alıcam o kadar kişi derken anlamadım monitör sadece İtopyada satışta onda da 2 değerlendirme var.SS İpsyi bilginiz varsa açıklayabilir misiniz ? @ugur.gozaydin nomal ıps den kötü mü?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Zaten aklımdaki monitör buydu herhalde bunu alıcam o kadar kişi derken anlamadım monitör sadece İtopyada satışta onda da 2 değerlendirme var.SS İpsyi bilginiz varsa açıklayabilir misiniz ? @ugur.gozaydin nomal ıps den kötü mü?
SS derken neden bahsediyorsunuz? Super Speed IPS diye anılan bir panel tipi var ondan bahsediyorsanız IPS olarak hepsi aynı sadece Input Lag ve panel süreleri değişiyor ürünlerin. 1ms MPRT veya 2ms GTG süresi üzeri olmasın yeterlidir panel süresinde. 6ms üzeri olmadığı sürece Input Lag süreside yeterlidir.

Son düzenleme:
KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
SS derken neden bahsediyorsunuz? Super Speed IPS diye anılan bir panel tipi var ondan bahsediyorsanız IPS olarak hepsi aynı sadece Input Lag ve panel süreleri değişiyor ürünlerin. 1ms MPRT veya 2ms GTG süresi üzeri olmasın yeterlidir panel süresinde. 6ms üzeri olmadığı sürece Input Lag süreside yeterlidir.
Hocam bu monitörde 180 Hzyi HDMI üzerinden alabilir miyim ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Kullandığınız HDMI sürümüne göre alabileceğiniz maksimum Hz değeri değişiyor diye biliyorum.
Bi HDMI ile en fazla 120 HZ alınır konusu dönüyordu bu kabloyla mı alakalı yoksa monitörle mi ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bi HDMI ile en fazla 120 HZ alınır konusu dönüyordu bu kabloyla mı alakalı yoksa monitörle mi ?
HDMI kabloların sürümleri var. Monitörün desteği ayrı ama bu sürümlere bağlı olarak taktığınız kablonun verebildiği maksimum değeri alırsınız. Fotoğraftaki gibi sizde 1.0 1.1 1.2 sürümleri var ise en fazla 60Hz alırsınız. 180Hz almak için HDMI 2.0 ve üstü olması gerekir. 1.4 ile de 144Hz gösteriyor.
1661765292433.png

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
HDMI kabloların sürümleri var. Monitörün desteği ayrı ama bu sürümlere bağlı olarak taktığınız kablonun verebildiği maksimum değeri alırsınız. Fotoğraftaki gibi sizde 1.0 1.1 1.2 sürümleri var ise en fazla 60Hz alırsınız. 180Hz almak için HDMI 2.0 ve üstü olması gerekir. 1.4 ile de 144Hz gösteriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 5691
Üründe 2 adet HDMI 2.0 girişi var.O zaman sanırım 240 Hzye kadar alabiliyoruz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri