Gigabyte M27F 1 ölü pixsel çıktı Değişim istedim

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İncehesap'dan Gigabyte M.27Q monitör aldım ilk geldi gün kontrol etim ölü pixsel vesaire bir şeyi yoktu ancak dün beyaz ekran da orta kısımlarda ölü pixsel başlangıcı oldunu fark etim ine gibiydi leke gibi bir şey fotoğraflarda beli olmuyor ama çıplak gözle bakılınca beli ediyor ince hesap iade /değişim bölümüne başvuru yaptım monitörün değişim olasını talep etim monitörden memnunum o yüzden iade istemedim sizce değişim talebimi kabul ederler mi ve fazladan sarı ışıldak vardı monitör de mail atmıştım bana ürünü geri göndermemi istediler ve not da bildirim sorunu anlatım değişim olmasını istedimi söyledim. sizce ince hesap yardımcı olurmu ürün değişim yapılmasında

Not: fotoğraflarda belli olmuyor insan gözüyle uzaktan bakınca belli ediyor
fsh.jpg

PTMg0b.png

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Değişim olur ki olmazsa zaten 14 gün iade hakkınız var koşulsuz. İade eder aynısından tekrar alırsınız.

peki bilgilendirme yaparlarmı servisten sonra değişim yada iade seçenekleri sunuyolarmıydı? ürünü beğendim bi sorun yok onda sadece değiştirmek istedimi not etim  leke sorunu ileride bana sorun çıkartcanı düşündüm için yenisiyle değişim kabul olur sanırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ciddi bir sorun görülürse genelde direkt değişim yapılır ancak ciddi bir sorun görülmez ise firmaya bağlı değişim olayı. Zaten dedim size iade hakkınız var süre dolmasın dikkat edin yeterli. Siz mesaj vs. atın firmayı sürekli yoklayın ki süreyi geçirmesinler iade hakkı sürenizi.

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ciddi bir sorun görülürse genelde direkt değişim yapılır ancak ciddi bir sorun görülmez ise firmaya bağlı değişim olayı. Zaten dedim size iade hakkınız var süre dolmasın dikkat edin yeterli. Siz mesaj vs. atın firmayı sürekli yoklayın ki süreyi geçirmesinler iade hakkı sürenizi.

mail atsam tekrar değişim yerine iade yapmak istediğimi söylesem olur mu peki kabul edilir olarak görünürmü yani, ama şu da var ürünü dün kargoya verdim 16 şubat salı günü sorun olurmu ürün onlara ulaşmadan söylemem de zaten 10 şubat da kargo elime ulaştı

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Olabilir siz deneyin tabi iade işini. 6 gün geçmiş daha.

xCi.png

konuştum durumu anlatım sanırsam beklemek düşüyor bizi  servis de şuan İade alıp itopya yada incehesap dan tekrar satın alırım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri