- Tepki
- 11
- Konu Sahibi
Reis şöyle düşün bak ben en azından Taner hocayı buldum az buçuk bilgi edindim adama güvendim bekledim...Dolar Euro yükselmese ne yazar? Fırsatçı çocukları 5-6 çocuk yaparak çoğalıyor bu ülkede ve serbest piyasa Dolar Euro yükselmese bile bizi rezil ediyorlar bu şekilde. Bence vergi dairesine şikayet edin her birini. Bunlara yüklü miktarda ceza getirecek bir yönetim olsa da insan olsalar.
Alan olmasa buna yeltenmezler.
Ya hiç bilmesem napıcam biri toplayacak ben gidip alıcam adam yazmış goat v4 başlığına o ne nedir ne değildir bilmeden alır sistem güzel çünkü veya başka başlık altında satar bilgisi olmayan alır yani biz almasak bile
Vergi dairesi girsin osu budu fark etmez karekter meselesi bazı şeyler tamam herkesin paraya ihtiyacı var sıkışık dönem lakin her şeyden kâr güdülmez söz de herkes müslüman ya bu ülkede hak hukuk adalet derler ya biz müslümanın diye de gezinirler vallahi onlar müslüman ise ben değilim artık karakter yoksunları yüzünden Müslümanım diyemiyorumDolar Euro yükselmese ne yazar? Fırsatçı çocukları 5-6 çocuk yaparak çoğalıyor bu ülkede ve serbest piyasa Dolar Euro yükselmese bile bizi rezil ediyorlar bu şekilde. Bence vergi dairesine şikayet edin her birini. Bunlara yüklü miktarda ceza getirecek bir yönetim olsa da insan olsalar.
Alan olmasa buna yeltenmezler.
Tarihimize gir bak eskilerde Osmanlı zamanları vb müslüman ise ticaret yapılır hak hukuk yemez denilirmiş şimdi ise kaçıcaksın diyorlar bu duruma geldik malesef