Goat V4 4070 Super

KS

TFT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Dolar Euro yükselmese ne yazar? Fırsatçı çocukları 5-6 çocuk yaparak çoğalıyor bu ülkede ve serbest piyasa Dolar Euro yükselmese bile bizi rezil ediyorlar bu şekilde. Bence vergi dairesine şikayet edin her birini. Bunlara yüklü miktarda ceza getirecek bir yönetim olsa da insan olsalar.

Alan olmasa buna yeltenmezler.
Reis şöyle düşün bak ben en azından Taner hocayı buldum az buçuk bilgi edindim adama güvendim bekledim...
Ya hiç bilmesem napıcam biri toplayacak ben gidip alıcam adam yazmış goat v4 başlığına o ne nedir ne değildir bilmeden alır sistem güzel çünkü veya başka başlık altında satar bilgisi olmayan alır yani biz almasak bile

Dolar Euro yükselmese ne yazar? Fırsatçı çocukları 5-6 çocuk yaparak çoğalıyor bu ülkede ve serbest piyasa Dolar Euro yükselmese bile bizi rezil ediyorlar bu şekilde. Bence vergi dairesine şikayet edin her birini. Bunlara yüklü miktarda ceza getirecek bir yönetim olsa da insan olsalar.

Alan olmasa buna yeltenmezler.
Vergi dairesi girsin osu budu fark etmez karekter meselesi bazı şeyler tamam herkesin paraya ihtiyacı var sıkışık dönem lakin her şeyden kâr güdülmez söz de herkes müslüman ya bu ülkede hak hukuk adalet derler ya biz müslümanın diye de gezinirler vallahi onlar müslüman ise ben değilim artık karakter yoksunları yüzünden Müslümanım diyemiyorum
Tarihimize gir bak eskilerde Osmanlı zamanları vb müslüman ise ticaret yapılır hak hukuk yemez denilirmiş şimdi ise kaçıcaksın diyorlar bu duruma geldik malesef

dmrlk44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
bende satış siparişi makbuzu verdiler 3 taksit olduğu belli sadece parçalar falan yazmıyor 1haftaya kadar gelir ana kart eksik dediler ararız sizi diyip yolladılar sıkıntı çıkmaz inşallah.
Aynı durum bende ki hocam birebir,inşallah sıkıntı olmaz diyorum ben de.

AhmetCanCamli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Benim başka çarem kalmadı sahibindendeki ilanlara bakıcam ortada anlaşmaya çalışacağım öğrenciyim neredeyse 9 aydır para biriktiriyorum sabrım kalmadı

CurealsatYontulmamiskalas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Benim başka çarem kalmadı sahibindendeki ilanlara bakıcam ortada anlaşmaya çalışacağım öğrenciyim neredeyse 9 aydır para biriktiriyorum sabrım kalmadı
Saçmalama. 7500F 4070 Super bulursun 40K'ya, sıfır, adına kesilmiş fatura ile birlikte hem. Bunu yapma. Bu şerefi olmayan acizlerin değirmenine su götürme ne olur.

Son düzenleme:

supi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kardeş sen boş ver hayıflananları sana bu ilanı atmak için üye oldum bende tesadüf gördüm senin belliki ihtiyacın var adam 35 koymuş hemen al. Diğer arakadaşlar almasın bu adamın ihtiyacı var belli.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-pc-goat-v4-sifir-rtx-4070-1172282196/detay

Ben alanlardanım İstanbul'da bir Avm içinde Vatan şubesine gittim Avm 10:00 açıldı ben atladım direkt vatana sağ olsun hızlı bir şekilde satışı yaptılar. fakat ardımdaki bir bayan vardı alamadı ona üzüldüm döndüm ona diyecem al benim hakkım sana diye sonra baktım hali vakti yerinde gibi duruyor vaz geçtim dışarıda arabada gördüm ha dedim iyi ki ona vermemişim diye hülasa üsteki en ihtiyacı olan arkadaş bu ilandakini alsın. not: ilanla alakam yoktur tesadüf gördüm haybeden dolandırılmayın.

Son düzenleme:

supi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Reis şöyle düşün bak ben en azından Taner hocayı buldum az buçuk bilgi edindim adama güvendim bekledim...
Ya hiç bilmesem napıcam biri toplayacak ben gidip alıcam adam yazmış goat v4 başlığına o ne nedir ne değildir bilmeden alır sistem güzel çünkü veya başka başlık altında satar bilgisi olmayan alır yani biz almasak bile

Vergi dairesi girsin osu budu fark etmez karekter meselesi bazı şeyler tamam herkesin paraya ihtiyacı var sıkışık dönem lakin her şeyden kâr güdülmez söz de herkes müslüman ya bu ülkede hak hukuk adalet derler ya biz müslümanın diye de gezinirler vallahi onlar müslüman ise ben değilim artık karakter yoksunları yüzünden Müslümanım diyemiyorum
Tarihimize gir bak eskilerde Osmanlı zamanları vb müslüman ise ticaret yapılır hak hukuk yemez denilirmiş şimdi ise kaçıcaksın diyorlar bu duruma geldik malesef
Bence çok abartma ve hırs yapma benzer sistemleri 40.000TL bulabiliyorsun git onlardan birini al. 550 tane stok var bilmem kaç tane Vatan şubesi var 1 dakikada biter normal yani. gaming gen.tr gir benzer bir sürü sistem var hatta zotiac markası yerine Asus tercih et. Anlamıyorsan müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar.

KS

TFT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Abartma derken neye diyorsunuz bunu onu anlamadım, hırs değil heves buda ayrı bir şey
Ayrıca az buçuk PC konusunda bilgim vardır yoktur benim yok kardeşim bugüne kadar da hiç vaktim olmadı ne oyuna ne PC ye ve bu içimde kalan bir ukte istediğim hayal ettiğim bu sebeple halim vaktim yerine geldi hayalim için harcama yapıcaktım lakin ben matematik öğretmeniyim sana logaritma ile 3. Derece türev ile ilgili bir şeyler anlatsam anlamazsın bende bu konuda böyleyim ve uzun zaman önce bu adam karşıma geldi ister istemez devam ederken güven verdi bu zamanlarda da paramı topladım ve heves ettim alamadım hepsi bu

KS

TFT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
İnsanları bilmeden anlamadan yargılamadan yaklaşırsan sevinirim en azından bundan sonra... teşekkürler önerin için bakınıyorum bende zaten aklımda bulunsun

KS

TFT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
İntel AMD arasında ki farkı dahi inan pek bilmiyorum sadece Intel daha bilindik diye ona yönelmiştim bu daha iyi SSD yükseltirsek daha iyi olur sanırım teşekkürler

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
İntel AMD arasında ki farkı dahi inan pek bilmiyorum sadece Intel daha bilindik diye ona yönelmiştim bu daha iyi SSD yükseltirsek daha iyi olur sanırım teşekkürler
hocam oyun için alacaksanız intel alınmaz. performans (FPS, frekans) düşük kalıyor
intel sistemler daha pahalı oluyor ayriyetten
en düşük parça kalitesiyle kendiniz parça parça alsanız şöyle bi fiyat ortaya çıkıyor size rehber olabilir diye yazıyorum;

galax rtx 4070super 24.00k
amd ryzen 5 7500f tray 5700tl
msi pro b650m pro 3580tl
xpg lancer 5600mhz cl46 ram 1900tl
goodram 1tb ssd 2050tl
gamebooster gb-g305mb 1200tl
archon arc-700watt psu 1650
dark freezer x123 600tl kule tipi
toplam 40.700tl çıkıyor kendiniz toplasanız en düşük parça kalitesiyle

supi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
SSD yükseltmene gerek yok Kingston NV2 1TB bugün satılan sistemdekiyle aynı kapasitede marka bunda daha iyi. ekstra bunun ram Corsair oda daha iyi bir marka. Bunun ekran karının 2 yıl bire bir değişim garantisi var. bunun kasası Asus daha iyi. Güç kayanağı Corsair 750w oda kampanyalıdan daha iyi. Hülasa çok bir şey kaçırmadın.

KS

TFT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
hocam oyun için alacaksanız intel alınmaz. performans (FPS, frekans) düşük kalıyor
intel sistemler daha pahalı oluyor ayriyetten
en düşük parça kalitesiyle kendiniz parça parça alsanız şöyle bi fiyat ortaya çıkıyor size rehber olabilir diye yazıyorum;

galax rtx 4070super 24.00k
amd ryzen 5 7500f tray 5700tl
msi pro b650m pro 3580tl
xpg lancer 5600mhz cl46 ram 1900tl
goodram 1tb ssd 2050tl
gamebooster gb-g305mb 1200tl
archon arc-700watt psu 1650
dark freezer x123 600tl kule tipi
toplam 40.700tl çıkıyor kendiniz toplasanız en düşük parça kalitesiyle
Oyun için alıcam sadece

Teşekkür ediyorum

Ben şu AMD yı bir araştırayım bence

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
SSD yükseltmene gerek yok Kingston NV2 1TB bugün satılan sistemdekiyle aynı kapasitede marka bunda daha iyi. ekstra bunun ram Corsair oda daha iyi bir marka. Bunun ekran karının 2 yıl bire bir değişim garantisi var. bunun kasası Asus daha iyi. Güç kayanağı Corsair 750w oda kampanyalıdan daha iyi. Hülasa çok bir şey kaçırmadın.
intel sistem alacaksa
anakart giriş seviye kalıyor ne amaçla kullanacak ama benim görüşüm en az b760m anakart seçilmesi bu sistem de fiyat farkı da 2.5k civarı tercih edilmez.
ram 0 tl farkla XPG Lancer Black 16GB (1x16GB) 5600MHz CL36 DDR5 Ram almak mantıklı olur
ssd 352tl farkla WD Blue SN580 1TB PCIe Gen4 x4 Okuma 4150MB – Yazma 4150MB almakla daha mantıklı iş yapılmış olur
geri kalan parçalar iyi
ekran kartı stabilite olarak zotac kadar iyi değil ama o.c. potansiyeli yüksek bi kart.

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Oyun için alıcam sadece

Teşekkür ediyorum

Ben şu AMD yı bir araştırayım bence
intel lga1700 artık 14.nesille son evre geldi (ölü soket diyorlar)
intel lga1851 soket çıkaracak, bu senin sonu veya yılbaşında
amd soket daha güncel şuan için, gündeminde yeni soketleri yok ki zaten am5 sistemlerde yeni yeni rayına oturma başladı :)

supi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
intel lga1700 artık 14.nesille son evre geldi (ölü soket diyorlar)
intel lga1851 soket çıkaracak, bu senin sonu veya yılbaşında
amd soket daha güncel şuan için, gündeminde yeni soketleri yok ki zaten am5 sistemlerde yeni yeni rayına oturma başladı :)
ha bire işlemcimi değiştirecek?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri