Aynı durumu yasadım hocam 2. Sıradaydım önümdeki aldı bana gelince bitti denildi hakkım helal değilBitti gitti yani dimi
Yok bunun çözümü
Bittiğini instagramdan 25 geçe gibi duyurmuşYa gerçekten elimde video var fotoğraf var yardımcı olabilecek yok mu böyle bir şey olur mu ya 6 dk da 450 stok imkansız
Önce ödemeyi kabul etmiyorlar. Elimize parçayı verip sonra satışa kapandı alamadınız diyorlar. E benim adıma girdiğin Stok ben nasıl elimdeki ürünü alamıyorum diyorum. Siz ödeme yapamadınız o stoğu başkası aldı diyor böyle bir saçmalık olamaz gerçekten rezalet...Önce ödeme yapmak lazım demek ki böyle durumlarda.
Selam telefonla arasaydın almıştın hocam. Ben kredi kartı güvenliğe düştüğü için banka red verdi. Bu yüzden alamadım . Çok uğraştın almak için ama kısmet diyelim.Parasında pulunda değilim daha fazla veririm daha düşük bir kasa toplarım sorun değil gerçekten lakin anlamıyorum PC ye dair bir bilgim yok güvendiğim içinde Taner hocadan olsun dedim ama dönüp bakıyorum da ne diyim ki ya canınız sağolsun eyvallah olan iki günüme izin alıcam diye kurumda ettiğim kavga heves meves şimdi ne yapıcam kaygısı
Teşekkürler gerçekten
Diyeceklerim bu kadar
Haklısın hocam.Kısmeti falan yok hocam bir saçmalık var kadın iki defa denedi birinde ekran başında bende vardım yani ya bittiği geç söylendi ama 6 dk da bitmesi imkansız yada başka bir şey bilmiyorum yani sadece üzülüyorum
Parasıyla yeniden toplarım ama bunca emek uğraş tartışma çaba heves boşuna gitti yani 6 dk da mı yani
Ve şuan hiç bir admin cevapta vermiyor en çok koyan o