GT 1030 sistemde oyun oynarken ekran gidiyor

hsmblg46

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam ekran kartım GT 1030 oyundayken arada bir siyah ekran oluyor monitörün üst köşesinde VGA yazıyor sonra ekran geliyor ne zaman olacağını kestiremiyorum oyunun en iyi yerinde işe Clutch atarken ya da çatışırken gidiyor ya da ölüyken gidiyor neyse driverdan dolayı mı oluyor anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de MSI Afterburner ayarlarım bunlardır aldığımda böyleydi default bu yani.

Ekli dosyalar

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    423 KB · Görüntüleme: 7

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
VGA ile bağlantı sağlıyorsunuz anladığım? Eğer öyleyse direkt kablomu kullanıyorsunuz yoksa dönüştürücü mü?

KS

hsmblg46

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ekran kartımda hdmi ve dvi-d girişi var dvi ile uğraşmak istemediğimden dönüştürücü almıştım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
%100 bir şey diyemem ama öncesinde dönüştürücüden mi kaynaklı teyit etmek gerek. Aldığınız FPS değerine göre kablo dönüştürücü sorun yaratıyor olabilir. Yada ürün ısındıkça sorun yaratıyordur.

KS

hsmblg46

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
peki dönüştürücüden kaynaklanıyorsa çözümü nedir sizce yada aklınızda birşey var mıdır çünkü monitörden de cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye ses geliyor arka kısmından

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
peki dönüştürücüden kaynaklanıyorsa çözümü nedir sizce yada aklınızda birşey var mıdır çünkü monitörden de cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye ses geliyor arka kısmından
O ses de büyük ihtimalle dönüştürücü bağlantısından geliyordur. Dönüştürücüler hiç bir zaman tam şekilde iyi performans vermez diye biliyorum. Monitörde HDMI yok mu ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri