GTA V err_sys_invalidresource_5 HATASI

turlikat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Merhaba hocalarım,

Yeni sisteme Steam dan aldığım gta v oyunu kurdum lakin oynayamıyorum ve silip tekrar yüklemek istemiyorum zira internetim çok yavaş bazen hiç bir hata vermeden kapanıyor.

Bazen de resimdeki hatayı verip kapanıyor acaba sorun oyunda mı yoksa sistemde mi ne yapmamı önerirsiniz?

20220806_165754.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Benzer sorun Rockstar forumlarında da konuşulmuş ama güncellemeyle çözüldü diyenler olmuş. Ancak sıfırdan indirip kurulumda bu hatanın olması tuhafmış cidden. https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/ bu bağlantıdaki dosyayı indirip arşivden çıkartın ve install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Yükleme tamamlanınca sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Sorunu belirten diğer kullanıcılara ait kaynak :

KS

turlikat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Benzer sorun Rockstar forumlarında da konuşulmuş ama güncellemeyle çözüldü diyenler olmuş. Ancak sıfırdan indirip kurulumda bu hatanın olması tuhafmış cidden. https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/ bu bağlantıdaki dosyayı indirip arşivden çıkartın ve install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Yükleme tamamlanınca sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Deniyim hocam

KS

turlikat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Oyun dosyası bozuk olduğu için bu hatayı alıyorsunuz. Bir süre sonra hatayı almanın nedeni ise haritanın dosya ile bozulduğu noktalara gitmenizden kaynaklanıyor. Yani bozuk alana girdiğinde atıyor."alıntıdır"
Evet hocam bazen oyunun bazı yerlerinde ciddi görüntü bozulmaları oluyor ve biraz sonrasında çöküyor bu olmadan çöktüğüde oluyor bunun için steam dan dosyaları doğruluyorum ama doğrulamada sıkıntı çıkmıyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Ne olduğunu bile bilmedğim için sanmıyorum hocam
Fivem dede GTA5 hikaye modunu oynaya biliyoruz onu deneyebilir misiniz dicektim de şuanda olmaya bilir diye de düşündüm(düşünme sebebim bende gta 5 arasıra oyundan atıyor fivemden rahat bir şekilde oynaya biliyorum o yüzeden).

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Evet hocam bazen oyunun bazı yerlerinde ciddi görüntü bozulmaları oluyor ve biraz sonrasında çöküyor bu olmadan çöktüğüde oluyor bunun için steam dan dosyaları doğruluyorum ama doğrulamada sıkıntı çıkmıyor.
Hocam gta 5 in kurulu olduğu dizine gelip x64w.rpf adlı bir dosya var onu masaüstüne atıp dosya bütünlüğünü başlatabilir misiniz ?

KS

turlikat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21

Hocam yaptım oyuna girdim harita tam yüklenmedi, arabaya bindim arabadan motor sesi gelmedi ve kapandı hemen.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam yaptım oyuna girdim harita tam yüklenmedi, arabaya bindim arabadan motor sesi gelmedi ve kapandı hemen.
Hocam en son çare Tüm oyun dosyalarını bilgisayarınızdan silin ve GTA 5'i tekrar yükleyin. Çoğu durumda, bu sorundan kurtulmanıza yardımcı olur. bu gibi duruyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri