Gtx 760 sistemde hata kodu 43 hatası

Cattest22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
DDU ile kaldırıp sürümü tekrar yükledim ama sorun hala aynı oyundayken PC kendine reset attı açınca da NVIDIA Denetim Masası falan gözükmüyordu. Ama ekranda çizgiler falan oluşmuyor. Sizce sorun ne olabilir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_72.png
    Screenshot_72.png
    15 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_73.png
    Screenshot_73.png
    11.8 KB · Görüntüleme: 17

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kartın sürücüsü resmi olarak kesildi. Son sürüm 473.47 numaralı sürüm onu kurduğunuzdan emin misiniz? Bende aynı kartın 4GB versiyonunu kullanıyorum oradan biliyorum sürücü olayını.

KS

Cattest22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Ekli dosyalar

• resim_2022-06-13_233122862.png
    resim_2022-06-13_233122862.png
    62.6 KB · Görüntüleme: 6

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
DDU ile güvenli moda girmek için seçeneklerden ayarı var aşağıda onu onaylayın ve kapatın uygulamayı. Tekrar açtığınızda sorusunuz soracak size. Kaldırma olayında da Ekran kartı + NVIDIA olacak ve sol taraftaki seçeneklerden ilk olanı seçeceksiniz.

KS

Cattest22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
DDU ile güvenli moda girmek için seçeneklerden ayarı var aşağıda onu onaylayın ve kapatın uygulamayı. Tekrar açtığınızda sorusunuz soracak size. Kaldırma olayında da Ekran kartı + NVIDIA olacak ve sol taraftaki seçeneklerden ilk olanı seçeceksiniz.
ethernet kablosunu çekip sıfırladım DDU ile şimdi attığınız linktekini indireceğim geforce experienceyide indireyimmi?

KS

Cattest22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
sürümü indirdim ama sorun malesef hala aynı bios ayarlarını nasıl defaulta alabilirim?

Son düzenleme:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakart BIOS ayarlarını 3 şekilde sıfırlayabilirsiniz. Birincisi BIOS 'a girip yapabiliyorsunuz, diğeri anakart üzerindeki BIOS pilini ve sisteme gelen gücü söküp birkaç dk. bekleyip geri taktığınızda oluyor ve son olarak anakart üzerindeki CMOS RESET pinlerini birkaç sn. kadar birleştirip yapabiliyorsunuz.

KS

Cattest22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anakart BIOS ayarlarını 3 şekilde sıfırlayabilirsiniz. Birincisi BIOS 'a girip yapabiliyorsunuz, diğeri anakart üzerindeki BIOS pilini ve sisteme gelen gücü söküp birkaç dk. bekleyip geri taktığınızda oluyor ve son olarak anakart üzerindeki CMOS RESET pinlerini birkaç sn. kadar birleştirip yapabiliyorsunuz.
biosa girip yaptım ama sorun hala düzelmedi sacma bir şekilde en hafif oyunda kapanıp verdi pc bu hatayı eğer donanımsalsa sıkıntı olcak chipset yandıysa falan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri