DDU ile kaldırıp sürümü tekrar yükledim ama sorun hala aynı oyundayken PC kendine reset attı açınca da NVIDIA Denetim Masası falan gözükmüyordu. Ama ekranda çizgiler falan oluşmuyor. Sizce sorun ne olabilir?
denetim masasında bunlar yüklü suanKartın sürücüsü resmi olarak kesildi. Son sürüm 473.47 numaralı sürüm onu kurduğunuzdan emin misiniz? Bende aynı kartın 4GB versiyonunu kullanıyorum oradan biliyorum sürücü olayını.
DDU ya güvenli modda nasıl girebilirim ve burdan NVIDIA yada INTEL hangisini seçeyimDDU ile sürücüyü kaldırıp aşağıdakilerden sisteminize uygun olanı kurar mısınız.
Windows 10 64bit : GEFORCE SECURİTY UPDATE DRİVER - WHQL Sürücü Sürümü: 473.47 - Yayın Tarihi: 2022 Mayıs 16
Windows 11 : GEFORCE SECURİTY UPDATE DRİVER - WHQL Sürücü Sürümü: 473.47 - Yayın Tarihi: 2022 Mayıs 16
ethernet kablosunu çekip sıfırladım DDU ile şimdi attığınız linktekini indireceğim geforce experienceyide indireyimmi?DDU ile güvenli moda girmek için seçeneklerden ayarı var aşağıda onu onaylayın ve kapatın uygulamayı. Tekrar açtığınızda sorusunuz soracak size. Kaldırma olayında da Ekran kartı + NVIDIA olacak ve sol taraftaki seçeneklerden ilk olanı seçeceksiniz.
biosa girip yaptım ama sorun hala düzelmedi sacma bir şekilde en hafif oyunda kapanıp verdi pc bu hatayı eğer donanımsalsa sıkıntı olcak chipset yandıysa falanAnakart BIOS ayarlarını 3 şekilde sıfırlayabilirsiniz. Birincisi BIOS 'a girip yapabiliyorsunuz, diğeri anakart üzerindeki BIOS pilini ve sisteme gelen gücü söküp birkaç dk. bekleyip geri taktığınızda oluyor ve son olarak anakart üzerindeki CMOS RESET pinlerini birkaç sn. kadar birleştirip yapabiliyorsunuz.