yanıtınız için teşekkür ederim retail nedemek pekiDijital lisanslar tercih edilebilir ben genelde aşağıdaki siteyi kullanıyorum(ama her şeye güvenilir diyemeyiz).
![]()
Windows 10 Home Dijital Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Home ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Home Retail Lisans Key. Güvenli ödeme anında teslimat.www.saglamlisans.com
Hocam jetlisans hakkında bilginiz var mı daha ucuza satıyordu en son baktığımda buraya göre, güvenilirse ordan bı tane de ben alayımDijital lisanslar tercih edilebilir ben genelde aşağıdaki siteyi kullanıyorum(ama her şeye güvenilir diyemeyiz).
![]()
Windows 10 Home Dijital Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Home ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Home Retail Lisans Key. Güvenli ödeme anında teslimat.www.saglamlisans.com
Retail, perakende anlamına gelmektedir. Retail lisanslar Microsoft hesabına işler ve OEM lisansların tersine birden fazla bilgisayarda kullanılabilir fakat aynı anda kullanım gerçekleştirilemez.yanıtınız için teşekkür ederim retail nedemek peki
sadece keye ben sahip olucam anakartı değiştirdiğimde tekrar kullanabilicem yaniRetail, perakende anlamına gelmektedir. Retail lisanslar Microsoft hesabına işler ve OEM lisansların tersine birden fazla bilgisayarda kullanılabilir fakat aynı anda kullanım gerçekleştirilemez.
Hesabınıza işlediği için değiştirseniz bile kullanabiliyormuşsunuz benim çok bir bilgim yok retail ilesadece keye ben sahip olucam anakartı değiştirdiğimde tekrar kullanabilicem yani
Windows 10'un Tam Perakende Kopyasına Sahipseniz, İstediğiniz Kadar Aktarabilirsiniz.sadece keye ben sahip olucam anakartı değiştirdiğimde tekrar kullanabilicem yani
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Windows 10'un Tam Perakende Kopyasına Sahipseniz, İstediğiniz Kadar Aktarabilirsiniz.
Windows 10 Home'dan Windows 10 Pro Pack'e Kolay Yükseltme Gerçekleştirdiyseniz, Dijital Lisans'ı Kullanarak Aktarabilirsiniz. Bu, Pro Pack Nedeniyle Mümkündür, Ancak Yükseltme, Satın Almak İçin Kullanılan Microsoft Hesabına Bağlı Bir Perakende Lisansıdır..
Eğer İsterseniz Key Satın Aldıktan Sonra
" Showkeyplus " İndirip Konturol Ede Bilirsiniz De..
İyi Forumlar Dilerim
Ayarlar kismindan windows etkinlestirmeye girdim w10 pro deneme surumu yüklenmiş sistem o sekilde geldi w10 home keyi alip aktif hale getirebilirim demi yoksa w10 pro mu almam gerekBilgilendirme için teşekkür ederim.
Deneme sürümünden bağımsız olarak sizde hangi key varsa onu aktif edersiniz o bir engel olmaz. Ürün anahtarı girince hangi sürüm varsa ona geçer.Ayarlar kismindan windows etkinlestirmeye girdim w10 pro deneme surumu yüklenmiş sistem o sekilde geldi w10 home keyi alip aktif hale getirebilirim demi yoksa w10 pro mu almam gerek
Tamamdır tesekkur ederimDeneme sürümünden bağımsız olarak sizde hangi key varsa onu aktif edersiniz o bir engel olmaz. Ürün anahtarı girince hangi sürüm varsa ona geçer.
ben keyi satın aldım w10 home ama key çalışmıyor w10pro deneme sürümü yüklü bundan mı key mi hatalıdır sağlam lisanstan satın aldımDeneme sürümünden bağımsız olarak sizde hangi key varsa onu aktif edersiniz o bir engel olmaz. Ürün anahtarı girince hangi sürüm varsa ona geçer.
Kendi soruma cevap vereyim n'olacak 30 lira diyerek aldım aktifleştirme yaptım sorun yok şuan full olarak kullanıyorum ama başka bir formatta denemedim pek sorun olacağını düşünmüyorum ama site güvenilir geliyor en azındanHocam jetlisans hakkında bilginiz var mı daha ucuza satıyordu en son baktığımda buraya göre, güvenilirse ordan bı tane de ben alayım
Bizzat ben almadım ama hocalarım öneriyor sağlamlisans güvenilir diye biliyorum. Anahtarı yazınca hata mı veriyor ne diyor ?ben keyi satın aldım w10 home ama key çalışmıyor w10pro deneme sürümü yüklü bundan mı key mi hatalıdır sağlam lisanstan satın aldım
girdiğiniz ürün anahtarı çalışmadı dediBizzat ben almadım ama hocalarım öneriyor sağlamlisans güvenilir diye biliyorum. Anahtarı yazınca hata mı veriyor ne diyor ?
şuanda çevrimiçi değiller destek mail adreslerine mail attım yarın görürler büyük ihtimalSiteye girince sağ altta bize mesaj atın var oradan ulaşmayı dener misiniz yardımcı olsunlar.