Güvenilir windows key ?

StAn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Nereden alabilirim uzun süredir kullanıp memnun kalan kişiler yardımcı olabilir mi?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Dijital lisanslar tercih edilebilir ben genelde aşağıdaki siteyi kullanıyorum(ama her şeye güvenilir diyemeyiz).

KS

StAn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Dijital lisanslar tercih edilebilir ben genelde aşağıdaki siteyi kullanıyorum(ama her şeye güvenilir diyemeyiz).
Hocam jetlisans hakkında bilginiz var mı daha ucuza satıyordu en son baktığımda buraya göre, güvenilirse ordan bı tane de ben alayım

KS

StAn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Retail, perakende anlamına gelmektedir. Retail lisanslar Microsoft hesabına işler ve OEM lisansların tersine birden fazla bilgisayarda kullanılabilir fakat aynı anda kullanım gerçekleştirilemez.
sadece keye ben sahip olucam anakartı değiştirdiğimde tekrar kullanabilicem yani

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
sadece keye ben sahip olucam anakartı değiştirdiğimde tekrar kullanabilicem yani
Windows 10'un Tam Perakende Kopyasına Sahipseniz, İstediğiniz Kadar Aktarabilirsiniz.

Windows 10 Home'dan Windows 10 Pro Pack'e Kolay Yükseltme Gerçekleştirdiyseniz, Dijital Lisans'ı Kullanarak Aktarabilirsiniz. Bu, Pro Pack Nedeniyle Mümkündür, Ancak Yükseltme, Satın Almak İçin Kullanılan Microsoft Hesabına Bağlı Bir Perakende Lisansıdır..

Eğer İsterseniz Key Satın Aldıktan Sonra
" Showkeyplus " İndirip Konturol Ede Bilirsiniz De..

İyi Forumlar Dilerim

KS

StAn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 10'un Tam Perakende Kopyasına Sahipseniz, İstediğiniz Kadar Aktarabilirsiniz.

Windows 10 Home'dan Windows 10 Pro Pack'e Kolay Yükseltme Gerçekleştirdiyseniz, Dijital Lisans'ı Kullanarak Aktarabilirsiniz. Bu, Pro Pack Nedeniyle Mümkündür, Ancak Yükseltme, Satın Almak İçin Kullanılan Microsoft Hesabına Bağlı Bir Perakende Lisansıdır..

Eğer İsterseniz Key Satın Aldıktan Sonra
" Showkeyplus " İndirip Konturol Ede Bilirsiniz De..

İyi Forumlar Dilerim
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

KS

StAn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Ayarlar kismindan windows etkinlestirmeye girdim w10 pro deneme surumu yüklenmiş sistem o sekilde geldi w10 home keyi alip aktif hale getirebilirim demi yoksa w10 pro mu almam gerek

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ayarlar kismindan windows etkinlestirmeye girdim w10 pro deneme surumu yüklenmiş sistem o sekilde geldi w10 home keyi alip aktif hale getirebilirim demi yoksa w10 pro mu almam gerek
Deneme sürümünden bağımsız olarak sizde hangi key varsa onu aktif edersiniz o bir engel olmaz. Ürün anahtarı girince hangi sürüm varsa ona geçer.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
İlla güvenilir diyorsanız satıcısı microsoft olana bakarsınız ve bunlarla fiyat karşılaştırması yaparsınız o zaman anlaşılır durumlar . Microsoft kendi ürününü satar dijital kod olarak ya da paket kutulu şekilde direk sizin adınıza faturalı orjinal olur. Öte ki türlü çoğumuzun kullandıkları toplu ihale usulü alınan pc ler üstündeki keyler oluyor şirketlerin okulların devlet kurumlarının vs. vs. geneli retail key dir .

KS

StAn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Deneme sürümünden bağımsız olarak sizde hangi key varsa onu aktif edersiniz o bir engel olmaz. Ürün anahtarı girince hangi sürüm varsa ona geçer.
ben keyi satın aldım w10 home ama key çalışmıyor w10pro deneme sürümü yüklü bundan mı key mi hatalıdır sağlam lisanstan satın aldım

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam jetlisans hakkında bilginiz var mı daha ucuza satıyordu en son baktığımda buraya göre, güvenilirse ordan bı tane de ben alayım
Kendi soruma cevap vereyim n'olacak 30 lira diyerek aldım aktifleştirme yaptım sorun yok şuan full olarak kullanıyorum ama başka bir formatta denemedim pek sorun olacağını düşünmüyorum ama site güvenilir geliyor en azından

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
ben keyi satın aldım w10 home ama key çalışmıyor w10pro deneme sürümü yüklü bundan mı key mi hatalıdır sağlam lisanstan satın aldım
Bizzat ben almadım ama hocalarım öneriyor sağlamlisans güvenilir diye biliyorum. Anahtarı yazınca hata mı veriyor ne diyor ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Siteye girince sağ altta bize mesaj atın var oradan ulaşmayı dener misiniz yardımcı olsunlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri