Arkadaşlar Asus Tuf serisinin b450 çipsetli olan modellerine bakıyorum en iyi F/p ürünü hangisi acaba?
Veya b450 çipsetli F/p ürünleri varsa önerebilir misiniz?
Veya b450 çipsetli F/p ürünleri varsa önerebilir misiniz?
Kendinize ait bir konu açmanız gerekiyor forum kurallarımız gereği. Sorunuza önden tek seferlik yanıt vermem gerekirse, anakarta göre değil işlemcinize göre ekran kartı önerisi almanız gerek.amadeus1903' Alıntı:merhaba bende bir şey sormak isterim ... intel g41 anakart için bana ekran kartı öneriniz olur mu ?
Aslında en güçlü VRM yapısına sahip B450 anakart bahsettiğiniz model değil. B450 PRO II modeli 4+2 FAZ 50 Amper bir VRM kanadına sahip ki birebir benzer bir yapıya sahip bir anakart daha söylemem gerekirse Gigabyte Aorus Pro modelini söyleyebilirim. Piyasadaki güncel bazı modelleri daha kontrol etmedin ama en güçlü bildiğim anakart şuan için 6+2 FAZ 60 Amper VRM yapısındaki MSI Gaming Plus AC mini-ITX anakartıdı.Toxpox' Alıntı:En güçlü VRM yapısına sahip B450 anakart Asus TUF B450M Pro S modelidir.
B450M Pro-II modeli de iyidir.
B450 chipsetli bir anakart arıyorsanız B450M S2H öneririm. En fiyat performans ürün budur.
Konuyu açarken keşke bütçenizi ve tahmini sisteminizi de söyleseydiniz, daha iyi yardımcı olabilirdik.
ugur.gozaydin' Alıntı:Kendinize ait bir konu açmanız gerekiyor forum kurallarımız gereği. Sorunuza önden tek seferlik yanıt vermem gerekirse, anakarta göre değil işlemcinize göre ekran kartı önerisi almanız gerek.amadeus1903' Alıntı:merhaba bende bir şey sormak isterim ... intel g41 anakart için bana ekran kartı öneriniz olur mu ?
Aslında en güçlü VRM yapısına sahip B450 anakart bahsettiğiniz model değil. B450 PRO II modeli 4+2 FAZ 50 Amper bir VRM kanadına sahip ki birebir benzer bir yapıya sahip bir anakart daha söylemem gerekirse Gigabyte Aorus Pro modelini söyleyebilirim. Piyasadaki güncel bazı modelleri daha kontrol etmedin ama en güçlü bildiğim anakart şuan için 6+2 FAZ 60 Amper VRM yapısındaki MSI Gaming Plus AC mini-ITX anakartıdı.Toxpox' Alıntı:En güçlü VRM yapısına sahip B450 anakart Asus TUF B450M Pro S modelidir.
B450M Pro-II modeli de iyidir.
B450 chipsetli bir anakart arıyorsanız B450M S2H öneririm. En fiyat performans ürün budur.
Konuyu açarken keşke bütçenizi ve tahmini sisteminizi de söyleseydiniz, daha iyi yardımcı olabilirdik.
Sadece ufak bir bilgi güncellemesi yaptım.
Toxpox' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Kendinize ait bir konu açmanız gerekiyor forum kurallarımız gereği. Sorunuza önden tek seferlik yanıt vermem gerekirse, anakarta göre değil işlemcinize göre ekran kartı önerisi almanız gerek.
Aslında en güçlü VRM yapısına sahip B450 anakart bahsettiğiniz model değil. B450 PRO II modeli 4+2 FAZ 50 Amper bir VRM kanadına sahip ki birebir benzer bir yapıya sahip bir anakart daha söylemem gerekirse Gigabyte Aorus Pro modelini söyleyebilirim. Piyasadaki güncel bazı modelleri daha kontrol etmedin ama en güçlü bildiğim anakart şuan için 6+2 FAZ 60 Amper VRM yapısındaki MSI Gaming Plus AC mini-ITX anakartıdı.
Sadece ufak bir bilgi güncellemesi yaptım.
TUF Pro S 8+2 50A bir faz yapısına sahip.
TUF Pro II modeli hakkında bir kaynak bulamadım fakat bu model de 8+2'lik bir faz yapısına sahip.
Aorus Pro ve Gaming Plus AC daha kötü.