Hangi Monitör Daha Iyi?

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135

Up

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Acer ile LG ele diğer ikisi iş görür

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Bende aoc modeli ile lenovo legion y27-30 arasında kaldım

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
legionda çok güzel ekran
Ölü piksel iadesiyle ilgibi bir sorun varmış galiba bir bilgin var mı 1 2 adet ölü piksele değişim iade yapılmıyormuş sanırım

Eğer yükselip alçalması sorun değil sabit olabilir ve 24.5 inç olur dersen hiç düşünmeden HP OMEN 25İ alabilirsin

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Ölü piksel iadesiyle ilgibi bir sorun varmış galiba bir bilgin var mı 1 2 adet ölü piksele değişim iade yapılmıyormuş sanırım

Eğer yükselip alçalması sorun değil sabit olabilir ve 24.5 inç olur dersen hiç düşünmeden HP OMEN 25İ alabilirsin
Ikiside onemli hocam onlar icin sectim zaten 27" ve pivot olanlar

Alıyorum delli o zaman zaten kafama en yatan oydu pivotu yok ama en iyisi o gibi

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Çok fazla fps oyunu oynayan biri degilim bu yuzden 260hz biraz gereksiz benim icin daha cok kaliteli bir urune bakiyorum.

Zenitsu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

knk tabikide dell

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
marka zaten çok bilindik ve güvenilir değil Twisted minds için konuşuyorum

O zaman araştır derim çok kaliteli ve resmi espor takımı onaylı birçok oyuncunun tercih ettiği modeldir ama daha çok FPS oyuncuları tercih eder Nano IPS oluşu ve yüksek candela değeri ile çok canlı panele sahiptir 260hz oluşu da oyunlardaki akıcılığı üst seviyeye taşımaktadir alanında iyi bir monitördur tavsiye ederim bir araştırın

Çok fazla fps oyunu oynayan biri degilim bu yuzden 260hz biraz gereksiz benim icin daha cok kaliteli bir urune bakiyorum.

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
O zaman araştır derim çok kaliteli ve resmi espor takımı onaylı birçok oyuncunun tercih ettiği modeldir ama daha çok FPS oyuncuları tercih eder Nano IPS oluşu ve yüksek candela değeri ile çok canlı panele sahiptir 260hz oluşu da oyunlardaki akıcılığı üst seviyeye taşımaktadir alanında iyi bir monitördur tavsiye ederim bir araştırın

Dell i aliyorum o zaman

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Dell i aliyorum o zaman
Ben lenovo öneriyorum gerçek 1msi var 165hz 180hz olabiliyor özellikleri oldukça fazla delle göre ayakları çok ağır ve sağlam dezavantajı ağır olması tabi ama düşmemesi demir oluşu falan oldukça iyi ayriyeten haporlerinin ses kalitesi de iyi diye biliyorum ama sana kalmış istediğin monitörü al geldiğinde deneyimlerini yazarsan buraya sevinirim bende 1 2 gün içerisinde monitör alacağım

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135

@Kürşat Kütükçü bu alinirmi peki?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri