- Tepki
- 135
- Konu Sahibi
Siz ne onerirdiniz hocam o butceye? zaten ikinci monitor olucak ilerideBiraz hata yapmışsın. Diğerleri varken pek tercih edilebilecek bir model değil ama sıkıntı çıkarmaz hayırlı olsun.
Siz ne onerirdiniz hocam o butceye? zaten ikinci monitor olucak ilerideBiraz hata yapmışsın. Diğerleri varken pek tercih edilebilecek bir model değil ama sıkıntı çıkarmaz hayırlı olsun.
G27f2, 27M1N3200 veya 27g2spu daha iyi olurdu.Siz ne onerirdiniz hocam o butceye? zaten ikinci monitor olucak ileride
Sorgulamıyorum önerdiği monitörler bu monitörden kötüUsta bu lory nasıl sıçradı buraya ya
Uzun uzun anlattığım kişi sendin dimiSorgulamıyorum önerdiği monitörler bu monitörden kötü
Benimde aslında pek bir sorunum yok senle. Bu monitörü önermeniz cidden büyük bir hata, profilinde bunun ile ilgili tartışalım diyorum ne dersin?Çöp monitör;
Gb2428ff
Bilgisi Olmayan;
Greewe_Greew
Bilgisi Olan;
Lory
Dosya açıldı
Senle bir sorunum yokta şu monitörde bi anlaşamadık
OlurUzun uzun anlattığım kişi sendin dimi
Benimde aslında pek bir sorunum yok senle. Bu monitörü önermeniz cidden büyük bir hata, profilinde bunun ile ilgili tartışalım diyorum ne dersin?
Çok yazan oldu ama pek içime sinmedi bende bunu aldımgamebooster gb2428ff al
EtmezÇok yazan oldu ama pek içime sinmedi bende bunu aldım
Dell G2422HS pişman edermi
Aramızda onerenler olabiliyor kağıt üstünde durum iyi gozuksede gerçeğe gelince durum farklıYa şunu anlamıyorum her forumda almayın aldırmayın diye söylenen gamebooster gamepower rampage gibi markaları öneriyorsunuz bu monster casper önermek gibi bir şey ekran özellikleri bakımından alınmaya karar verilen monitörlerden daha düşük özelliğe sahip monitörleri öneriyorsunuz ısrarla marka olarak önerilen bütün monitörler iyi üstte verdiğim isimler dışında yani dell msi vs gibi markalar evet çok kaliteli ama önerilen modellerde ki özellikler o kadar düşük ki bu daha iyi diyorsunuz sipariş veren kişiyi kuşkuya düşürüyorsunuz monitörlerde gerçek 1 ms olmaz diyenler var önerdiği monitöre en iyi fps monitoru diyenler var arkadaşlar siparişini vermiş aynı şekilde ben de vermişim bırakın gelsin kullanalım incelememizi yapalım deneyimlerimizi buraya yazalım. Ölü piksel olayına gelecek olursak her ekranda yasanabilecek sıkıntı alırsın monitörü gelir 2 ölü piksel vardır iade eder yada değiştirirsiniz 5 ölü piksellisi gelir belki de tertemiz gelir ama ölü pikselli gelmesi gelmemesine karşılık daha yüksek bir ihtimal neyse konuyu daha fazla uzatmim demek istediklerim bir kişiye veya belli kişilere değil genel konuştum
Demek istediğim benimle birlikte bu legionu sipariş eden 2 arkadaş daha var sanırım ve onlara siparişini iptal etme durumunuz var mı edebilir misiniz gibi sorular sorulunca şahsen insanın içine şüphe düşüyor daha monitör gelmeden kötü olduğunu düşündürtmeye başlıyor ve sonrasında bakıyoruz ki önerilen monitörler de markası kötü olan monitorler oluyor markası iyi olup özellik olarak geri olan monitörler oluyor formda da dediğim gibi hani sadece Aoc 27gspu modelini onerseler anlarımAramızda onerenler olabiliyor kağıt üstünde durum iyi gozuksede gerçeğe gelince durum farklı
Diyeceğim tek şey şu. Bilgiden yoksunsunuz.Ya şunu anlamıyorum her forumda almayın aldırmayın diye söylenen gamebooster gamepower rampage gibi markaları öneriyorsunuz bu monster casper önermek gibi bir şey ekran özellikleri bakımından alınmaya karar verilen monitörlerden daha düşük özelliğe sahip monitörleri öneriyorsunuz ısrarla marka olarak önerilen bütün monitörler iyi üstte verdiğim isimler dışında yani dell msi vs gibi markalar evet çok kaliteli ama önerilen modellerde ki özellikler o kadar düşük ki bu daha iyi diyorsunuz sipariş veren kişiyi kuşkuya düşürüyorsunuz monitörlerde gerçek 1 ms olmaz diyenler var önerdiği monitöre en iyi fps monitoru diyenler var arkadaşlar siparişini vermiş aynı şekilde ben de vermişim bırakın gelsin kullanalım incelememizi yapalım deneyimlerimizi buraya yazalım. Ölü piksel olayına gelecek olursak her ekranda yasanabilecek sıkıntı alırsın monitörü gelir 2 ölü piksel vardır iade eder yada değiştirirsiniz 5 ölü piksellisi gelir belki de tertemiz gelir ama ölü pikselli gelmesi gelmemesine karşılık daha yüksek bir ihtimal neyse konuyu daha fazla uzatmim demek istediklerim bir kişiye veya belli kişilere değil genel konuştum
Bu olduğunu nasıl buldun nereden anladın?Y27-30 un kullandığı panel bu. Bak bakalım şimdi gtg sine.
89.45.94.146 - Please verify yourself to continue
www.panelook.com
Bu olduğunu nasıl buldun nereden anladın?
Sizce kötümü peki hocam y27-30?Özelliklerini siteye girdiğinde karşına çıkıyor paneli.![]()
27" Lenovo Legion Y27-30 - Specifications
Specifications of Lenovo Legion Y27-30. Display: 27 in, IPS, W-LED, 1920 x 1080 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 400 cd/m², Static contrast: 1000 : 1, Dynamic contrast: 3000000 : 1, Refresh rate: 48 Hz - 180 Hz, sRGB: 99 %, Dimensions: 613.7 x 365.9 x 61 mm, Weight: 4.4...www.displayspecifications.com
Değil.Sizce kötümü peki hocam y27-30?
Evet dediğin şekilde baktığımız da 5ms maximum olarak gözüküyor minumum 1ms olarak gözüküyor fakat önerdiğin 27g2spu modelinde minumum 4ms olarak gözüküyor 27M1N3200 modeli de aynı şekilde response time ile 1ms gözüküyor muhtemelen g27f 2 modelinde de aynı ? Önerdiğin monitörlerde minumum 4ms gözüküyorken bu lenovoda 1ms maximum 5ms olarak gözüküyor senin önerdiğin monitörlerde mprt ile 1ms alıyorken 0.5ms lenovoÖzelliklerini siteye girdiğinde karşına çıkıyor paneli.![]()
27" Lenovo Legion Y27-30 - Specifications
Specifications of Lenovo Legion Y27-30. Display: 27 in, IPS, W-LED, 1920 x 1080 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 400 cd/m², Static contrast: 1000 : 1, Dynamic contrast: 3000000 : 1, Refresh rate: 48 Hz - 180 Hz, sRGB: 99 %, Dimensions: 613.7 x 365.9 x 61 mm, Weight: 4.4...www.displayspecifications.com
Maksimum olduğunu nereden çıkardın? Orada her zaman ortalama MS yazar ve aoc dekinin minimum olduğunu ve 4 olduğuna nereden baktın?Evet dediğin şekilde baktığımız da 5ms maximum olarak gözüküyor minumum 1ms olarak gözüküyor fakat önerdiğin 27g2spu modelinde minumum 4ms olarak gözüküyor 27M1N3200 modeli de aynı şekilde response time ile 1ms gözüküyor muhtemelen g27f 2 modelinde de aynı ? Önerdiğin monitörlerde minumum 4ms gözüküyorken bu lenovoda 1ms maximum 5ms olarak gözüküyor senin önerdiğin monitörlerde mprt ile 1ms alıyorken 0.5ms lenovo
Herhangi bir tartışmaya girmiyorum konu hakkında bilgilisin ama ben de bilgili olduğumu düşünüyorum bu konuya en azından benimkine şöyle bakmanı istiyorum zar zor 6k bütçem vardı bir monitör almam gerekiyordu ve buna karar verdim çünkü alınabilecek en iyisi olduğunu düşündüm ve indirimdeydi elime daha ulaşmadı ama yapılan yorumlar yüzünden çok kötü monitör olduğu şüphesini içime bırakıyor iade değişim olayında ise bazı özel sebeplerden dolayı uğraşmak istemiyorum o yüzden elime önce bir ulaşsın sonra incelemelerini testlerini yapayım ilk buraya sonra farklı bir konu olarakta inceleme açarım Zaten alınmayacak bir monitörse yorumunu yaparım dürüst bir şekilde
Lenovo yu attığın sitede diğer modelleri girince ms diye aratırsan yanında yazıyorMaksimum olduğunu nereden çıkardın? Orada her zaman ortalama MS yazar ve aoc dekinin minimum olduğunu ve 4 olduğuna nereden baktın?
0.5ms mprt açınca 0.5ms olmuyor. Mprt MS i düşürür ama orada yazan rakama göre değil bu. Modele göre düşürdüğü miktar değişiyor ve dediğim gibi oradakine göre olmuyor bu, panel kalitesine göre oluyor ve rakiplerinin panel kalitesi daha iyi yani daha sağlam bir mprt ye sahip.
Ben zaten kötü bir monitör demiyorum. Eğer bilgili olsaydın cidden diğer seçeneklerden daha kötü olduğunu anlardın, sana göresi bana göresi yok bu işin.
Kısaca kötü monitör değil ama aynı fiyattaki rakipleri ondan daha iyi iken tercih edilmesi mantıksız.
Minimum 4ms olsa ips panel olmaz bir kere monitör.