- Tepki
- 135
- Konu Sahibi
Neden hocam iste hangi acilardan iyi bi soylermisin y27 30 un eksisi ne yorumlari baya iyi?Değil kanka dell daha iyi her acidan
Neden hocam iste hangi acilardan iyi bi soylermisin y27 30 un eksisi ne yorumlari baya iyi?Değil kanka dell daha iyi her acidan
Ekşisi yok glb ama dell daha tanındikNeden hocam iste hangi acilardan iyi bi soylermisin y27 30 un eksisi ne yorumlari baya iyi?
Ekşisi yok glb ama dell daha tanındik
AlinirDell G2422HS ben bunu almayı düşünüyorum
Lenovoda hoparlorde var daha mantikli gibi gunluk film fln izlemek icinEkşisi yok glb ama dell daha tanındik
İyi nasıl diyorsanLenovoda hoparlorde var daha mantikli gibi gunluk film fln izlemek icin
Lenovo al ben alabilirsem lenovo alacağımLenovoda hoparlorde var daha mantikli gibi gunluk film fln izlemek icin
Çok kararsiz kaldim ama zaten 8,9 aya 2. Monitor olacagi icin hem pivotuda var daha mantikli gibiLenovo al ben alabilirsem lenovo alacağım
8 9 aya 10 binin üzerinde olur bu monitörlerÇok kararsiz kaldim ama zaten 8,9 aya 2. Monitor olacagi icin hem pivotuda var daha mantikli gibi
Teslim aldığın gün incelemelerini yazarsan sevinirim8 9 aya 10 binin üzerinde olur bu monitörler
Geldigi gun incelemesini yaparim muhtemelen8 9 aya 10 binin üzerinde olur bu monitörler
Teslim aldığın gün incelemelerini yazarsan sevinirim
Sipariş ettin mi kankamGeldigi gun incelemesini yaparim muhtemelen
Evet salı günü elimde olur muhtemelenSipariş ettin mi kankam
Hayırlı Olsun. İyi günlerde kullanınEvet salı günü elimde olur muhtemelen
Ben de yarım saat önce amazondan sipariş ettim sen nereden sipariş ettin? Şimdiden ikimize de hayırlı olsun umarım ölü pikselle karşılaşmayızEvet salı günü elimde olur muhtemelen
Bende amazondan siparis ettim hocamBen de yarım saat önce amazondan sipariş ettim sen nereden sipariş ettin? Şimdiden ikimize de hayırlı olsun umarım ölü pikselle karşılaşmayız
Butce 6000 di lenovo y27 30 aldımMerhaba biraz bilgi kirliliği olmuş bunu gidermek isterim.
Hangi modeli aldın? Ve bütçen neydi?
gamebooster gb2428ff alDell G2422HS ben bunu almayı düşünüyorum
Biraz hata yapmışsın. Diğerleri varken pek tercih edilebilecek bir model değil ama sıkıntı çıkarmaz hayırlı olsun.Butce 6000 di lenovo y27 30 aldım