- Tepki
- 789
Uğraşmak istemiyorum link atar mısın?Lenovo yu attığın sitede diğer modelleri girince ms diye aratırsan yanında yazıyor
Uğraşmak istemiyorum link atar mısın?Lenovo yu attığın sitede diğer modelleri girince ms diye aratırsan yanında yazıyor
LenovoUğraşmak istemiyorum link atar mısın?
Kankam monitör eline ulaştı mı?Geldigi gun incelemesini yaparim muhtemelen
Yok daha gelmediKankam monitör eline ulaştı mı?
Benim ki yarın elime ulaşmış olacakYok daha gelmedi
Benimkide dun gelecekti ama kargoda bir aksilik çıkmış geciciek diye mail fln sttilar birsey olmamıştır umarimBenim ki yarın elime ulaşmış olacak
Bana prime dayden dolayı depolar ve kargolarda yoğunluk var dendiBenimkide dun gelecekti ama kargoda bir aksilik çıkmış geciciek diye mail fln sttilar birsey olmamıştır umarim![]()
6000 TL ama sitelerde özelliklerini inceleyen detaylı birini görmedim sonradan okuyan gören arkadaşlar için atıyorum alınır mı alınmaz mı bilmem
Hayirli olsun hocam umarim herseyi saglamdir benimki daha gelmedi :/Şuan monitör geldi ve kurulumu yaptım görünüşü oldukça memnun etti şimdi testlerini yapacağım Ölü piksel testini yaptım ama görünürde bir şey göremedim
Kankam ben ölü piksel göremedim baya dibine girdim pixellere baktıkça hafif karartı gibi görüyor oluyorum sonra göz kırpıp bakıyorum tekrar hiç bir şey yok umarım görmediğim yerlerde falan yoktur. Ufo testinde de bi sıkıntı göremedim sesi bence yeterli ekranın sağ sol üst tarafından yarım cm lik siyah şeritler var ama bence rahatsız etmiyor. HDMI ile bağladım 165 alıyormuyum tam bilmiyorum. Umarım seninki de sıkıntısız gelir ben dün kargom nerede kaldı diye müşteri hizmetlerine yazmıştım onlar hızlandırmışlar kargoyu bugünde elime ulaştı sabah 10 11de. Muhtemelen bilmiyorsundur çok önemli bir özellik midir yada özellik midir bilmiyorum ayak kısmının ortasında yanlamasına bir boşluk var oraya telefonu dik veya yatay koyabiliyorsunHayirli olsun hocam umarim herseyi saglamdir benimki daha gelmedi :/
Nereden yazdiniz hocam musteri hizmetlerine bulamadim benKankam ben ölü piksel göremedim baya dibine girdim pixellere baktıkça hafif karartı gibi görüyor oluyorum sonra göz kırpıp bakıyorum tekrar hiç bir şey yok umarım görmediğim yerlerde falan yoktur. Ufo testinde de bi sıkıntı göremedim sesi bence yeterli ekranın sağ sol üst tarafından yarım cm lik siyah şeritler var ama bence rahatsız etmiyor. HDMI ile bağladım 165 alıyormuyum tam bilmiyorum. Umarım seninki de sıkıntısız gelir ben dün kargom nerede kaldı diye müşteri hizmetlerine yazmıştım onlar hızlandırmışlar kargoyu bugünde elime ulaştı sabah 10 11de. Muhtemelen bilmiyorsundur çok önemli bir özellik midir yada özellik midir bilmiyorum ayak kısmının ortasında yanlamasına bir boşluk var oraya telefonu dik veya yatay koyabiliyorsun
Nereden yazdiniz hocam musteri hizmetlerine bulamadim ben![]()
Buradaki veriler doğru değil kiLenovo
Ekli dosyayı görüntüle 24522
AOC 24G2SPU
Ekli dosyayı görüntüle 24524
Ayrıca sendin sanırım gerçek 1ms olmaz diye saçma bir mesaj yazan aradım aradım bulamadımben de uğraşmak istemiyorum inşallah bu son mesajım
Alınmaz kötü ürün.6000 TL ama sitelerde özelliklerini inceleyen detaylı birini görmedim sonradan okuyan gören arkadaşlar için atıyorum alınır mı alınmaz mı bilmem