Hangi Monitör Daha Iyi?

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Uğraşmak istemiyorum link atar mısın?
Lenovo
1689684825662.png

AOC 24G2SPU
1689684878111.png

Ayrıca sendin sanırım gerçek 1ms olmaz diye saçma bir mesaj yazan aradım aradım bulamadım :) ben de uğraşmak istemiyorum inşallah bu son mesajım

Son düzenleme:

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
6000 TL ama sitelerde özelliklerini inceleyen detaylı birini görmedim sonradan okuyan gören arkadaşlar için atıyorum alınır mı alınmaz mı bilmem

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
benm tanıdığım bi yt kullanıyor madness biliyorsundur belki immo kendisi memnun monitörden 2 ark kullanıyorlar ghosting yok diyor
6000 TL ama sitelerde özelliklerini inceleyen detaylı birini görmedim sonradan okuyan gören arkadaşlar için atıyorum alınır mı alınmaz mı bilmem

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Şuan monitör geldi ve kurulumu yaptım görünüşü oldukça memnun etti şimdi testlerini yapacağım Ölü piksel testini yaptım ama görünürde bir şey göremedim

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Şuan monitör geldi ve kurulumu yaptım görünüşü oldukça memnun etti şimdi testlerini yapacağım Ölü piksel testini yaptım ama görünürde bir şey göremedim
Hayirli olsun hocam umarim herseyi saglamdir benimki daha gelmedi :/

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Hayirli olsun hocam umarim herseyi saglamdir benimki daha gelmedi :/
Kankam ben ölü piksel göremedim baya dibine girdim pixellere baktıkça hafif karartı gibi görüyor oluyorum sonra göz kırpıp bakıyorum tekrar hiç bir şey yok umarım görmediğim yerlerde falan yoktur. Ufo testinde de bi sıkıntı göremedim sesi bence yeterli ekranın sağ sol üst tarafından yarım cm lik siyah şeritler var ama bence rahatsız etmiyor. HDMI ile bağladım 165 alıyormuyum tam bilmiyorum. Umarım seninki de sıkıntısız gelir ben dün kargom nerede kaldı diye müşteri hizmetlerine yazmıştım onlar hızlandırmışlar kargoyu bugünde elime ulaştı sabah 10 11de. Muhtemelen bilmiyorsundur çok önemli bir özellik midir yada özellik midir bilmiyorum ayak kısmının ortasında yanlamasına bir boşluk var oraya telefonu dik veya yatay koyabiliyorsun

Son düzenleme:
KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Kankam ben ölü piksel göremedim baya dibine girdim pixellere baktıkça hafif karartı gibi görüyor oluyorum sonra göz kırpıp bakıyorum tekrar hiç bir şey yok umarım görmediğim yerlerde falan yoktur. Ufo testinde de bi sıkıntı göremedim sesi bence yeterli ekranın sağ sol üst tarafından yarım cm lik siyah şeritler var ama bence rahatsız etmiyor. HDMI ile bağladım 165 alıyormuyum tam bilmiyorum. Umarım seninki de sıkıntısız gelir ben dün kargom nerede kaldı diye müşteri hizmetlerine yazmıştım onlar hızlandırmışlar kargoyu bugünde elime ulaştı sabah 10 11de. Muhtemelen bilmiyorsundur çok önemli bir özellik midir yada özellik midir bilmiyorum ayak kısmının ortasında yanlamasına bir boşluk var oraya telefonu dik veya yatay koyabiliyorsun
Nereden yazdiniz hocam musteri hizmetlerine bulamadim ben :D

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Lenovo
Ekli dosyayı görüntüle 24522
AOC 24G2SPU
Ekli dosyayı görüntüle 24524

Ayrıca sendin sanırım gerçek 1ms olmaz diye saçma bir mesaj yazan aradım aradım bulamadım :) ben de uğraşmak istemiyorum inşallah bu son mesajım
Buradaki veriler doğru değil ki :D sitedeki klasik veriler var. Zaten dediğim gibi hiçbir ips monitör 1ms olamaz.

Alınmaz kötü ürün.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri