dostum nvdia fanboyluğu yapıyorsun galiba 4060 veya 4060ti kullanıyorsun anladığım kadarıyla12 GB VRAM'i ne yapacaksın cehenneme mi götüreceksin? Zayıf yön bulamadın şimdi VRAM'e yöneliyorsun.
dostum nvdia fanboyluğu yapıyorsun galiba 4060 veya 4060ti kullanıyorsun anladığım kadarıyla12 GB VRAM'i ne yapacaksın cehenneme mi götüreceksin? Zayıf yön bulamadın şimdi VRAM'e yöneliyorsun.
hocam gaming gen daha ucuz oluyor ama oradada 6750xtli modeli yok itopyadaki mentor robber alın benceArkadaşlar tebilon zaten gereksiz pahalı itopyadan alalirim o dediğimi ya da ultima var 21 700e sizce ultima mi itopyadaki mi?
bende o şekil düşünüyorum rx 6700xt de alabilirim 1080p oynayacağım için sorun yok sadece görüş almak istiyorum ultima mi mentor mu diyehocam gaming gen daha ucuz oluyor ama oradada 6750xtli modeli yok itopyadaki mentor robber alın bence
Fanboyluk falan yapmıyorum nereden çıkardın bunu? Intel ekran kartı kullanıyorum. Her NVIDIA öneren Fanboy olmuyor genelleme yapmayın.dostum nvdia fanboyluğu yapıyorsun galiba 4060 veya 4060ti kullanıyorsun anladığım kadarıyla![]()
Tebilon gereksiz pahalı değil. Ben sana kampanyalı kasa atıyorum. Tek tek toplasan 25k yapar. Anakartı B-550M-K yap. SSD'yi daha sonra değiştirirsin para biriktirip. Para biriktirip işlemci soğutucu da alman lazım stok soğutucu yetmiyor Ryzen 5 5600'e.Arkadaşlar tebilon zaten gereksiz pahalı itopyadan alalirim o dediğimi ya da ultima var 21 700e sizce ultima mi itopyadaki mi?
dostum sorduğum soruya alakasız cevap vermessen sevinirim ultima mi Robber mi diye sordum sence hangisi?Tebilon gereksiz pahalı değil. Ben sana kampanyalı kasa atıyorum. Tek tek toplasan 25k yapar. Anakartı B-550M-K yap. SSD'yi daha sonra değiştirirsin para biriktirip. Para biriktirip işlemci soğutucu da alman lazım stok soğutucu yetmiyor Ryzen 5 5600'e.
İkiside değil dedim kasa attım sana.dostum sorduğum soruya alakasız cevap vermessen sevinirim ultima mi Robber mi diye sordum sence hangisi?
Hangi ultima? 3060 Ti olan mı?dostum sorduğum soruya alakasız cevap vermessen sevinirim ultima mi Robber mi diye sordum sence hangisi?
rx 6700 xtHangi ultima? 3060 Ti olan mı?
Link?rx 6700 xt
hocam bu arada yazılımsal sorunlar yaşamam dimi wattman tarzı ramlarla alakalı diye biliyorum ripjaws 3600 Cl 18 alacağım dual kit umarım ugrasmam cokrx 6700 xt
ilk mesaja bakabilirsin
Yani uğraşmak istemiyorsan attığım tebilondakini alabilirsin. Senin kararın diğerlerini de alabilirsin. Fakat tebilondakini almaya karar verirsen mümkünse B550M-K anakart yapabilirsin. Yapamıyorsan sıkıntı yok öyle de kalabilir. 5600'ün stok fanı yetmiyor ona bir soğutucu gerekiyor; https://www.pazarama.com/id-cooling...utucu-p-6931393304793?magaza=gelbura&v=1.83.8hocam bu arada yazılımsal sorunlar yaşamam dimi wattman tarzı ramlarla alakalı diye biliyorum ripjaws 3600 Cl 18 alacağım dual kit umarım ugrasmam cok
bütçem 23000bin maxHocam İtopya'ya güvenme pek çünkü bazı parçaları sıkıntılı çıkabiliyor. İncehesap'dan 25,27K lık pc ler var birtane var daha az önce gördüm Beyaz kasalı herşeyi beyaz onu alabilirsin hatta dur atayım sana linkini https://www.incehesap.com/raven-4060-ti-oyuncu-bilgisayari-fiyati-36692/ Bu sistem
MSI RTX 4060 Ti 8 GB
Eğer 16GB istiyorsan hocam üstüne 2,3 Bin TL daha koyup 16GB lık şu sistemi alabilirsin onunda linkini koyuyorum aşağıya:
![]()
Battle Gold | AMD Ryzen 7 9800X3D | 48 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
O zaman bu sistem size göredir hocam https://www.incehesap.com/raven-4060-ti-oyuncu-bilgisayari-fiyati-36692/ İtopya'dan vs almayın zaten şikayetvar sitesinde baya bir şikayet var parçaları hep bozuk veya 2 el diye getiriyorlar diye biliyorum tabii, ne kadar doğru bilemem ama parçalar hep sıkıntılıbütçem 23000bin max
hocam kesinlikle robber alın rog strixli fiyatıda güzelhocam 23 bin dedim de 22.5 faldn olan sistem varsa olsun çünkü taksit yapıyorum fiyat 1k daha uçuyor sizden 22 kusuratli PC istiyorum bana da en mantıklı mentor Robber geldi