21.000-25.000 TL Hangi Sistem Daha Mantıklı?

KS

Jwlly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar tebilon zaten gereksiz pahalı itopyadan alalirim o dediğimi ya da ultima var 21 700e sizce ultima mi itopyadaki mi?

blawyx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar tebilon zaten gereksiz pahalı itopyadan alalirim o dediğimi ya da ultima var 21 700e sizce ultima mi itopyadaki mi?
hocam gaming gen daha ucuz oluyor ama oradada 6750xtli modeli yok itopyadaki mentor robber alın bence

KS

Jwlly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
konu çok dağıldı gereksiz.

hocam gaming gen daha ucuz oluyor ama oradada 6750xtli modeli yok itopyadaki mentor robber alın bence
bende o şekil düşünüyorum rx 6700xt de alabilirim 1080p oynayacağım için sorun yok sadece görüş almak istiyorum ultima mi mentor mu diye

Rub

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
dostum nvdia fanboyluğu yapıyorsun galiba 4060 veya 4060ti kullanıyorsun anladığım kadarıyla :)
Fanboyluk falan yapmıyorum nereden çıkardın bunu? Intel ekran kartı kullanıyorum. Her NVIDIA öneren Fanboy olmuyor genelleme yapmayın.

Rub

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tebilon gereksiz pahalı değil. Ben sana kampanyalı kasa atıyorum. Tek tek toplasan 25k yapar. Anakartı B-550M-K yap. SSD'yi daha sonra değiştirirsin para biriktirip. Para biriktirip işlemci soğutucu da alman lazım stok soğutucu yetmiyor Ryzen 5 5600'e.

KS

Jwlly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tebilon gereksiz pahalı değil. Ben sana kampanyalı kasa atıyorum. Tek tek toplasan 25k yapar. Anakartı B-550M-K yap. SSD'yi daha sonra değiştirirsin para biriktirip. Para biriktirip işlemci soğutucu da alman lazım stok soğutucu yetmiyor Ryzen 5 5600'e.
dostum sorduğum soruya alakasız cevap vermessen sevinirim ultima mi Robber mi diye sordum sence hangisi?

Rub

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam bu arada yazılımsal sorunlar yaşamam dimi wattman tarzı ramlarla alakalı diye biliyorum ripjaws 3600 Cl 18 alacağım dual kit umarım ugrasmam cok
Yani uğraşmak istemiyorsan attığım tebilondakini alabilirsin. Senin kararın diğerlerini de alabilirsin. Fakat tebilondakini almaya karar verirsen mümkünse B550M-K anakart yapabilirsin. Yapamıyorsan sıkıntı yok öyle de kalabilir. 5600'ün stok fanı yetmiyor ona bir soğutucu gerekiyor; https://www.pazarama.com/id-cooling...utucu-p-6931393304793?magaza=gelbura&v=1.83.8

Remexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam İtopya'ya güvenme pek çünkü bazı parçaları sıkıntılı çıkabiliyor. İncehesap'dan 25,27K lık pc ler var birtane var daha az önce gördüm Beyaz kasalı herşeyi beyaz onu alabilirsin hatta dur atayım sana linkini https://www.incehesap.com/raven-4060-ti-oyuncu-bilgisayari-fiyati-36692/ Bu sistem

MSI RTX 4060 Ti 8 GB​

Eğer 16GB istiyorsan hocam üstüne 2,3 Bin TL daha koyup 16GB lık şu sistemi alabilirsin onunda linkini koyuyorum aşağıya:

KS

Jwlly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam İtopya'ya güvenme pek çünkü bazı parçaları sıkıntılı çıkabiliyor. İncehesap'dan 25,27K lık pc ler var birtane var daha az önce gördüm Beyaz kasalı herşeyi beyaz onu alabilirsin hatta dur atayım sana linkini https://www.incehesap.com/raven-4060-ti-oyuncu-bilgisayari-fiyati-36692/ Bu sistem

MSI RTX 4060 Ti 8 GB​

Eğer 16GB istiyorsan hocam üstüne 2,3 Bin TL daha koyup 16GB lık şu sistemi alabilirsin onunda linkini koyuyorum aşağıya:
bütçem 23000bin max

KS

Jwlly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam 23 bin dedim de 22.5 faldn olan sistem varsa olsun çünkü taksit yapıyorum fiyat 1k daha uçuyor sizden 22 kusuratli PC istiyorum bana da en mantıklı mentor Robber geldi

blawyx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam 23 bin dedim de 22.5 faldn olan sistem varsa olsun çünkü taksit yapıyorum fiyat 1k daha uçuyor sizden 22 kusuratli PC istiyorum bana da en mantıklı mentor Robber geldi
hocam kesinlikle robber alın rog strixli fiyatıda güzel

Remexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam siz ROBBER hazır sistem istiyorsunuz evet ama İtopya'ya baktım orada var ama stok varmı bilmiyorum onun dışında size 2,3 tane daha PC atabilirim ama yok derseniz de bence Stokların gelmesini bekleyebilirsiniz yada dediğim gibi üstüne biraz daha para koyup 23K lık olanı alabilirsiniz zaten kaçmıyor yani para sıkıntısı varsa 1 hafta çalışın yada 2 hafta çalışıp daha sonra da alabilirsiniz size bağlı tamamen ama ben size 2,3 tane pc atayım uygun görürseniz tabii ki.

https://www.incehesap.com/shild-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-43889/
3060 12GB

4060 8GB

Hocam bu sistemleri kontrol etmediyseniz bir bakın derim onun dışında yok derseniz biraz daha beklemekten fayda gelmez :))

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri