6600xt , 5000 serisi işlemci gördüm galiba ve b550 anakart .12-13 k arası güzel bir fiyat olur stok çok çıkacaksa, bileşenler kötü değil (AMD hangi işlemci var ,SSD ve ramleri göremedim fotoğrafta)
12-13 k arası güzel bir fiyat olur stok çok çıkacaksa, bileşenler kötü değil (AMD hangi işlemci var ,SSD ve ramleri göremedim fotoğrafta)
B 550 koyup 4500 koymazlar heralde.Ssd wd blue gibi duruyor. Umarım işlemci ryzen 4500 değildir.
Psunun gamepower ya da powerboost olmaması garip geldi ayrıca ramler kasanın yanında 2 tane kırmızı kutu var onlar.12-13 k arası güzel bir fiyat olur stok çok çıkacaksa, bileşenler kötü değil (AMD hangi işlemci var ,SSD ve ramleri göremedim fotoğrafta)
B 550 koyup 4500 koymazlar heralde.
Psunun gamepower ya da powerboost olmaması garip geldi ayrıca ramler kasanın yanında 2 tane kırmızı kutu var onlar.
O fiyata çıkmaz en az 14k olur bence.12-13 k arası güzel bir fiyat olur stok çok çıkacaksa, bileşenler kötü değil (AMD hangi işlemci var ,SSD ve ramleri göremedim fotoğrafta)
12 k olsa güzel olurduO fiyata çıkmaz en az 14k olur bence.
Biliyorum da hep gamepower psu gördüğümüz için... garip oluyor.Hocam full asus sistem diyim psu nun gamepower filan olması asıl garip olurdu.
Kutuları gördüm de marka model göremedim ama muhtemelen 3200 MHz dirPsunun gamepower ya da powerboost olmaması garip geldi ayrıca ramler kasanın yanında 2 tane kırmızı kutu var onlar.
İddialı yorumlar vardı ortada hocam, 14 olursa ciddiye alamam o sebeple 12-13 dedimO fiyata çıkmaz en az 14k olur bence.
14.5 k ya 6600xt sistemmi çıkartılır hocam.Valla d.a aynı sistemimi çıkardı 14.5 k dan
Yalnız haqqus fiyat konusunda iddialı olduğuna söylememiş ki. Ayrıca iddialı olsa da o fiyattan cıkarması cok zor.İddialı yorumlar vardı ortada hocam, 14 olursa ciddiye alamam o sebeple 12-13 dedim![]()
Kullanıcılar da aynısını demiş ama inandıramadik hocam, şaka ya da ciddi bilemem "vatandan alanlar pişman olacak" tarzı bir yorum gördüm hoş da göremedim açıkçası. Bekliyoruz bakalım alacak arkadaşlar sevinir umarımYalnız haqqus fiyat konusunda iddialı olduğuna söylememiş ki. Ayrıca iddialı olsa da o fiyattan cıkarması cok zor.