- Tepki
- 0
Merhabalar birtane PC Alaçam ama soğutma konusunda fikrim yok Yardım edermisiniz
Sıvı çok iyi soğutuyor ama ben çok paranoyak birisiyim o yüzden hava soğutma tercih ederdim açıkçası.Merhabalar birtane PC Alaçam ama soğutma konusunda fikrim yok Yardım edermisiniz
O kasayı almanızı önermem. Hava akışı kötü bir kasa. Fiyatı da gereksiz şekilde fazla pahalı.Kasa büyük ihtimalle Corsair spec delta
5800X İle hava soğutmayı kullan bakalım ne kadar memnun kalacaksınben havacıyım![]()
Tam bütçeyi bilmiyorum ama ucuz ve kaliteli Dark Maxima V20 alınabilir. Sıvı soğutma olarak Arctic Liquid Freezer II 280 yada 240 o kasa için alınabilir.Peki kasa ne önerirsiniz ve hangi sıvı soğutma ?
En az 240lık kaliteli sıvı soğutma almanızı öneririmİşlemcisi ryzen 7 5800x olacak oneri
Ben zaten kötü bir üslup kullanmadım. Hatta yanlış anlaşılmasın diye mesajın sonunu emojiye çevirdim. Şakayla karışık söyledim ve ne kadar online ortamda olsak da samimilik ile yazdım. Herhangi bir bilgi konusunda kapışalım demen çok alakasız öyle kötü bir şeye de değinmedim. Çok istiyorsan bir daha yazmam merak etmekardeşim dalga gecer gibi yanıt vermene gerek yok hava soğutmanın belli bir seviyeye kadar kullanılacağını bende biliyorum. konu sahibine herhangi bi öneride bulunmadım. herhangi bilgi sahibi olduğumuz bi konuda tartışabiliriz ama uslup onemli. eğer komuşman biçimin böyleyse bana yanıt verme kardeşim. @Syqex
Hava soğutmalar 2-3 yıl önceden popülerdi şu dönemde artık sıvılar daha mantıklı kaçıyor. Ama tasarımsal olarak hava soğutma kullanmak isterseniz sağlam ürünler hala mevcut önerebiliriz. Sıvı soğutma daha mantıklı kaçar o işlemciye en azından ucu açık olur. Diğer konunuz üzerinden bütçe ve istediğiniz özellikleri belirtin.Merhabalar birtane PC Alaçam ama soğutma konusunda fikrim yok Yardım edermisiniz