Hayır Olmamalı [Çözüldü✓]

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

bu sistem pch goat yerine yapılmış bir sistem değil di mi az çok hatırlayanlar vardır 28k bütçem vardı sistem bekliyordum goat için karar almıştık fakat sistemin fiyatı 30 nın üstünde farklı şeylere yönelmeli miyim yoksa goat gelecek mi (videoyu daha izlemedim) sizlerden cevap gelene kadar izlemiş olurum

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
alınmaz bence.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046

bu sistem pch goat yerine yapılmış bir sistem değil di mi az çok hatırlayanlar vardır 28k bütçem vardı sistem bekliyordum goat için karar almıştık fakat sistemin fiyatı 30 nın üstünde farklı şeylere yönelmeli miyim yoksa goat gelecek mi (videoyu daha izlemedim) sizlerden cevap gelene kadar izlemiş olurum
Taner abiye sordum hayır aralık bitmeden goat gelicekmis

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Goat olsa takım elbise giyerdi. Bunlar araya serpiştirilmiş f/p sistemler. Fena değil ama Aralık ayı sonuna kadar goat çıkacaksa alınmamalı. Bu sistem böyle çıktıysa goat büyük ihtimalle çok daha uygun fiyata 1080p ultra ayarlarda rahat rahat oynatacak bir sistem olur. 2K yı da ufak tefek ayarlarla oynatabilir diye düşünüyorum.

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
@Sahuraka hocam müsaitseniz bakabilir misiniz şimdi ben goatı bekliyordum biliyorsunuz bizim eğer goat 28k üstü gelirde diye 2. Planda bir dizüstü bilgisayar vardı Hp Victus Rtx 4050 Fiyatı 28k dan 29k ya çıkmış fakat hb indirimleriyle 27.500 gibi bir değere sahip goatı almak istiyorum fakat sistemi en geç 1.5 hafta içerisinde almam gerekiyor bazı özel sebeplerden dolayı sizce 1 1.5 hafta içersinde gelir mi artık çok sabırsızım

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
@Sahuraka hocam müsaitseniz bakabilir misiniz şimdi ben goatı bekliyordum biliyorsunuz bizim eğer goat 28k üstü gelirde diye 2. Planda bir dizüstü bilgisayar vardı Hp Victus Rtx 4050 Fiyatı 28k dan 29k ya çıkmış fakat hb indirimleriyle 27.500 gibi bir değere sahip goatı almak istiyorum fakat sistemi en geç 1.5 hafta içerisinde almam gerekiyor bazı özel sebeplerden dolayı sizce 1 1.5 hafta içersinde gelir mi artık çok sabırsızım
1.5 hafta sonra aralık bitiyor zaten net gelir yani merak etmeyin

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
@Sahuraka hocam goat inşallah bu hafta içerisinde gelecek ya gelmeden önce 1-2 gün içerisinde instagramdan haber verirler mi acaba yoksa direk 1 saat önceden falan mı haber verirler

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Selamlar tekrardan bugün salı akşamı ve hâla çıt yok goat gelecek bunun bilgisi var ama ocağın 2. Haftasımı gelir 3. Haftası mı gelir artık bilemiyorum Aralığın bitmesine 4.5 gün kaldı nerdeyse ve ailem tarafından biraz baskı oluştu işte bekliyoruz bekliyoruz bişey yok piyasadaki diğer sistemleri alsakda bişey olmaz gibi sözler falan ben goatta kararlıyım ama ikna derecem artık çok az sizden çok küçük bir isteğim var özellikle @Sahuraka hocam goat yeni yıla girmeden gelir mi eğer gelemezse zamlar vs... Yüzünden farklı sistemlere yönelmek zorunda kalacağım diğer modlarda olmak üzere fikir alabilir miyim herkesi çok baydığımın farkındayım fakat 30k ya yakın para harcayacağım ve bu benim için boru değil yani :)

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Selamlar tekrardan bugün salı akşamı ve hâla çıt yok goat gelecek bunun bilgisi var ama ocağın 2. Haftasımı gelir 3. Haftası mı gelir artık bilemiyorum Aralığın bitmesine 4.5 gün kaldı nerdeyse ve ailem tarafından biraz baskı oluştu işte bekliyoruz bekliyoruz bişey yok piyasadaki diğer sistemleri alsakda bişey olmaz gibi sözler falan ben goatta kararlıyım ama ikna derecem artık çok az sizden çok küçük bir isteğim var özellikle @Sahuraka hocam goat yeni yıla girmeden gelir mi eğer gelemezse zamlar vs... Yüzünden farklı sistemlere yönelmek zorunda kalacağım diğer modlarda olmak üzere fikir alabilir miyim herkesi çok baydığımın farkındayım fakat 30k ya yakın para harcayacağım ve bu benim için boru değil yani :)
1 saat önce story geldi

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Selam bugün bir sürü hikaye atıldı sistem %100 bugün mü geliyor ve bugünse saat kaçta gelir bilginiz var mı baya heyecanlıyım kusra bakmayın

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Aciiilll aciiilll goat v3 çıktı web nasıl alınıyo web stok yok mu 1 aydır Bekliyorum lütfen yarıdm

Vatan bilgisayar aranmıyo

Yardım edin

Belli bir yerde hat kesiliyor

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri