Kral bombayı patlatmış yine 
Gayet güzel gidiyor bu kampanyalar, ancak m2 slotu olmayan kullanıcılar için Sata SSD ayarlayabilirseniz de güzel olabilir.Selamlar dostlar,
PC Hocası Forum ahalisi için piyasanın çok altına aldığımız indirimlerin yenisi geliyor. M2 SSD, RAM ve Güç kaynağı konusunda görüşüyorum. M2 SSD ve RAM kesin. Hatta ürünler + fiyatları "mükemmel" konumda.
Bu ürün listesini belirlerken yine forumda emek veren, insanlara yardımcı olan, rütbeli kişiler öncelik olacaktır. Yeni katılan, "stajyer üye" rütbeli kişiler de katılabilir. Ancak 30 ürün varsa, 0-50 mesajı bulunan kişilerden 3-4 kişi anca ekleyebileceğiz.
Basit bir ip ucu vereyim;
• 512GB M2 SSD + PCI-e 4.0 + 7.000 Okuma / 3.000 yazma performanslı arkadaş 799 TL'ye kadar inecek..
Daha ne diyeyim
KATILIMLAR NE ZAMAN OLACAK?
Forum'a özel yeni BOMBA 4'ü Cumartesi günü yapmayı planlıyoruz. Bir aksilik olursa haberleşiyor oluruz zaten. Bu hafta ürün almak isteyenler için kritik bir hafta olacak
Ekli dosyayı görüntüle 18164
Abi çıkmıyor ki şansızlıkSelamlar dostlar,
PC Hocası Forum ahalisi için piyasanın çok altına aldığımız indirimlerin yenisi geliyor. M2 SSD, RAM ve Güç kaynağı konusunda görüşüyorum. M2 SSD ve RAM kesin. Hatta ürünler + fiyatları "mükemmel" konumda.
Bu ürün listesini belirlerken yine forumda emek veren, insanlara yardımcı olan, rütbeli kişiler öncelik olacaktır. Yeni katılan, "stajyer üye" rütbeli kişiler de katılabilir. Ancak 30 ürün varsa, 0-50 mesajı bulunan kişilerden 3-4 kişi anca ekleyebileceğiz.
• 512GB M2 SSD + PCI-e 4.0 + 7.000 Okuma / 3.000 yazma performanslı arkadaş 799 TL'ye kadar inecek..
Daha ne diyeyim
Forum'a özel yeni BOMBA 4'ü Cumartesi günü yapmayı planlıyoruz. Bir aksilik olursa haberleşiyor oluruz zaten. Bu hafta ürün almak isteyenler için kritik bir hafta olacak
Malesef öyle bir ayrıcalık yok en yüksek rütbeler en dusuge göre ayarlanicakTaner hocam elinize sağlık kampanyalar çok güzel ancak yararlanan kişi sayısı az bu arada SSD'nin Seagate FireCuda 530 olma ihtimali varmı, eğer varsa bildiğim için bana bir tane ayırabilir misiniz![]()
Geçenki çekiliş nolduSelamlar dostlar,
Daha ne diyeyim
Kingston mu. pny' ye bile razıyız bu özelliklerde reisM2 SSD için tahminde bulunayım öyleyse; Kingston KC3000 olabilir sa
Haksızlık olur dostum en uygunu bu yöntemStajerde kaldık yine alamıcaz m.2 yi keşke 5 ürünü de rütbe gözetmeksizin çekiliş ile verilse kodu.
Şimdi ürünün piyasa fiyatı 1400 civarıymış onu gördüm gibi. Belki güzel bi kulaklık olurSelamlar dostlar,
Daha ne diyeyim
Ram değil bu m2ssdİnşallah bu sefer ram i yakalarım
Ofyahep derken 1 kere yaptık genelleme yapmayalım. Mouse, kulaklık için ayrı bir set yapacağız.
Kulaklık geçen bombada vardıŞimdi ürünün piyasa fiyatı 1400 civarıymış onu gördüm gibi. Belki güzel bi kulaklık olur
O çokta iyi değildi yawKulaklık geçen bombada vardı
Ama şöyle düşünün bu kismida örneğin @TibetBey bu kadar emek vermiş foruma düzenli mesajını atmış yardimci olmuş bu insana verilmemesi daha büyük hata olur bu arada stajyerden üst rütbeye çıkmak kolay biraz aktif olmanız yeterli@Sahuraka Bence haksızlık olmaz hocam yeni olan birisinin sıfır şansı kalıyor belli bir stok ayrılsa güzel olabilir nacizane fikrim aklıma geldi söylemek istedim. iyi forumlar
İllaki bilgili olmaya gerek yok. İnceleme - ürün önerisi vb gibi konularda da aktiflik sağlayabilirsiniz. Geyik - tartışma konuları da açabilirsiniz veya bu konulara cevap atabilirsiniz. Emek vermeyerek bir şey beklenmemeli.@Sahuraka Bence haksızlık olmaz hocam yeni olan birisinin sıfır şansı kalıyor belli bir stok ayrılsa güzel olabilir nacizane fikrim aklıma geldi söylemek istedim. iyi forumlar
PC Hocası Forum ahalisi için piyasanın çok altına aldığımız indirimlerin yenisi geliyor. M2 SSD, RAM ve Güç kaynağı konusunda görüşüyorum. M2 SSD ve RAM kesin. Hatta ürünler + fiyatları "mükemmel" konumda.Ram değil bu m2ssd
Kesin dendiği için ram dedimRam değil bu m2ssd