- Tepki
- 5
1000 stok mağazada 100 stok ise telefon görüşmesi ile alınacak dendi. Vatan bilgisayardan gelmesi bekleniyor.Arkadaşlar sistem hangi mağazada olacak acaba? mağaza ve web stoğu kaç olacak bilgisi olan var mı
1000 stok mağazada 100 stok ise telefon görüşmesi ile alınacak dendi. Vatan bilgisayardan gelmesi bekleniyor.Arkadaşlar sistem hangi mağazada olacak acaba? mağaza ve web stoğu kaç olacak bilgisi olan var mı
Hayır benim öyle dediğimi zannediyorsun diye öyle dedi o arkadaş bence
Ben sistemde var mı dedim?
Son mesaj sendin hocam ondan arada kaynadın yanlış anlamaDostum bana niye sinirleniyorsun ben 3060 demiyorum onu diyenlere diyorum yavrum sakin![]()
evet sen dedin ve bunun farkında değilsin garip kendi yazdığın bile tekrar okuman gerekiyor 3060 geliyor demiş gibi davranıyorsun
Ben sistemde var mı dedim?
Yok hocam kesin 3060 diyemez zaten kimse. Sadece Vatan'da bir tane bilgisayar satışa çıkarılmak üzere. Onda 12400F 3060 ve 1tb ssd var. O yüzden 3060 gelmesini bekliyor birçok kişi. 4060 da gelebilir tabii ki. Belli olmaz.Yahu bu adam yeni nesil kart demedimi ? Siz hala 3060 diyorsunuz
onun yerine okuduğunu anlamanı tavsiye ederimevet sen dedin ve bunun farkında değilsin garip kendi yazdığın bile tekrar okuman gerekiyor 3060 geliyor demiş gibi davranıyorsun
Yok hocam kesin 3060 diyemez zaten kimse. Sadece Vatan'da bir tane bilgisayar satışa çıkarılmak üzere. Onda 12400F 3060 ve 1tb ssd var. O yüzden 3060 gelmesini bekliyor birçok kişi. 4060 da gelebilir tabii ki. Belli olmaz.
kanıtları olan şeyi bile inkar etmen inanılmaz derecede garip sen o arkadaşa sistemde 3060 gelecek demiş gibi davrandın kimse sana 3060 çıkacak dedin demiyor hatta onu sen yapıyorsunonun yerine okuduğunu anlamanı tavsiye ederim![]()
Beyler gecenkinde magazalarda magaza basi kaç stok vardi simdi gidiyorum 10 dk kaldi sira var mıydı?
hangi sehirBen şuan vatan bilgisayar önündeyim bekliyorum valla bişi yok gibi ama şehir büyük şehir değil
neomarinde bekleyen varmı ?hangi sehir
Var benimneomarinde bekleyen varmı ?
hangi sehir
Var benim