Hoşlandığım Biri Var Ama..

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Yorumları okumadım ama tavsiyem kız işlerine ciddili bulaşmayın hayatınız kayar :)

Zaman eskisi gibi değil şuan birine güvenmeniz %90 harcanacağınız anlamına geliyor :)

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Selmaun Aleyküm Arkadaşlar..

Konu olsun diye Yazamıyorum bu olayi arkadaşlar bu konulardan pek anlamam ben..

Şöyle bir durumum var şimdi, benim hoşlandım biri var.. Ama onun da sevgilisi var lakin sevgilisinden çok benimle zaman geçiriyor benimle ağlayıp benimle gülüyor kız bu kız şimdi benden hoşlanıyor mu? yoksa zaman geçirmek için mi? Böyle davranıyor..
hocam şöyle gülüp eğleniyosunuz konuşuyosunuz zamana bırakın zaten böyle oldu mu kızlar ister diye biliyorum sevgilisi olması biraz sıkıntı ama arkadaşlarından felan illa haber ulaşır bence

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Yorumları okumadım ama tavsiyem kız işlerine ciddili bulaşmayın hayatınız kayar :)

Zaman eskisi gibi değil şuan birine güvenmeniz %90 harcanacağınız anlamına geliyor :)
Bende sizin gibi düşünüyorum hocam gerekli yorumu kısaca yazdım baya yoğun işler bunlar detaya girdinmi bidaha çıkılması zor. ;)

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Bende sizin gibi düşünüyorum hocam gerekli yorumu kısaca yazdım baya yoğun işler bunlar detaya girdinmi bidaha çıkılması zor. ;)
Ben bi kere bulaştım bi daha bulaşmayı düşünmüyorum onun yerine kendinizi geliştirin eğitim,dil vs. :)

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Ben bi kere bulaştım bi daha bulaşmayı düşünmüyorum onun yerine kendinizi geliştirin eğitim,dil vs. :)
Kesinlikle hocam önce gerekli yere kadar insan kendisini geliştirmesi gerek sırasıyla işleri yoluna koyarsın en son bu işleri düşünürsün yoksa baya bi yorar insanı sevgi iyi güzel işler ama girildiğinde herşeyi düşünmek zorunda kalıyorsun kızdan daha çok erkek uğraşıyor sonu iyi bitmiyor.

• Beğen
Reactions: XXL

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Kesinlikle hocam önce gerekli yere kadar insan kendisini geliştirmesi gerek sırasıyla işleri yoluna koyarsın en son bu işleri düşünürsün yoksa baya bi yorar insanı sevgi iyi güzel işler ama girildiğinde herşeyi düşünmek zorunda kalıyorsun kızdan daha çok erkek uğraşıyor sonu iyi bitmiyor.
Katılıyorum, duygusal olarak bütün yükten bir şekilde sıyrılıyor karşı cinslerimiz arkadaşlar önceliği kendinize verin diğer türlü sonu hüsran oluyor

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
@G0KTÜRK Hocam naptınız durum nedir uzun bi ara oldu.
@behzo22

Gidip Birdaha, Dedim Ama Dediklerken Gene Birşey Anlamadım Vallahi Kardeşim Açık Konuşacam Ben Bu Konularda Öküzüm Kızın Bana Dediği Şu;

" Ben Senin Mutluyum Savaş Yüzümü Güldürüyorsun Her Zaman Yanımda Oldun Benim. Kafam Karışık Savaş Bana Biraz Zaman Var "

Dedi Tek..

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
@behzo22

Gidip Birdaha, Dedim Ama Dediklerken Gene Birşey Anlamadım Vallahi Kardeşim Açık Konuşacam Ben Bu Konularda Öküzüm Kızın Bana Dediği Şu;

" Ben Senin Mutluyum Savaş Yüzümü Güldürüyorsun Her Zaman Yanımda Oldun Benim. Kafam Karışık Savaş Bana Biraz Zaman Var "

Dedi Tek..
Savaş hocam kız sizi seviyor ama bir yanı da diğeri var düşüncesi var biraz bekleyin böyle şeyler de %74 oranında ben de seni seviyorum deniliyor.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
@behzo22

Dedi Tek..
Onunla vakit geçirmekten hoşlanmıyor ama ondan hoşlanıyor, seninle vakit geçirmekten hoşlanıyor.
Duygular nettir kafam karışık diyen herkesten uzak duracaksın.

Bugün ikinci kişi sen olmuşsun diyelim seni seçti, yarın ikinci kişi başkası olabilir.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Onunla vakit geçirmekten hoşlanmıyor ama ondan hoşlanıyor, seninle vakit geçirmekten hoşlanıyor.
Duygular nettir kafam karışık diyen herkesten uzak duracaksın.

Bugün ikinci kişi sen olmuşsun diyelim seni seçti, yarın ikinci kişi başkası olabilir.
Karakter Meselasi Kardeşim O Zaman Ona Birşey Diyemem Ben Ama

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Ağa Bu Konularda Cidden Odunum Ben Hiç Anlamıyorum
Orta okuldan sonra lisede aşk doktoru oldum aga bende bi baktım bütün kızlar sevgililerini yaşadıklarını anlatır oldu sonrada Aşk filozofu oldum ama bu güne kadar 1 kişi sevdim onuda arkadaşım seviyor diye bırakdım iyi mi ettim bilmiyorum.(1 kişi daha sevdim ama o beni filozof yaptı)

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Orta okuldan sonra lisede aşk doktoru oldum aga bende bi baktım bütün kızlar sevgililerini yaşadıklarını anlatır oldu sonrada Aşk filozofu oldum ama bu güne kadar 1 kişi sevdim onuda arkadaşım seviyor diye bırakdım iyi mi ettim bilmiyorum.(1 kişi daha sevdim ama o beni filozof yaptı)
Ağa Be Harbi Zor Oluyor Bu Durumlar, He Ben Yaşamadım Bu Durumu Ama Arkadaşlardan Anlıyorum Da Yüz İfadesinden Hani O " Ben Seni Arkadaş Olarak " Seviyorum Diyor Ya Bir Erkeğe Nasıl Koyuyordur Ha :(

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Ağa Be Harbi Zor Oluyor Bu Durumlar, He Ben Yaşamadım Bu Durumu Ama Arkadaşlardan Anlıyorum Da Yüz İfadesinden Hani O " Ben Seni Arkadaş Olarak " Seviyorum Diyor Ya Bir Erkeğe Nasıl Koyuyordur Ha :(
Walla o zamanda tek bir cümle söyledim O zaman neden yanımdaydın şimdi (6 harfli kelime)

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
sadece arkadaşsın onun için boşa yıkma duvarı

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Hocam evet başta karakter meselesi nası biri olduğunu bilmiyoruz ama öyle kişiler genelde kafam karışık diyorsa daha listesine koyucak dolu ikinci kişi vardır morelinizi bozmak gibi olmasın ama sizi başından savıyor gibime geldi siz arkadaş kalsanız bile artık eskisi gibi davranmaz kızlar genelde arkadaşlarıyla kankalarıyla evet kaç yıl olursa olsun farketmez birazdaha sulu tiplerse erkek kız farketmez aşkım balım der onlara normal duygu besleyerek demek başka öyle demek başka kanka olarak sevmek başka sevgili olucak ciddiyet başka ama pek o yön yok gibime geldi isterseniz daha fazla kırılmadan orda bırakın veyahut kız zaman ver dedi diye bekleyedebilirsiniz ama kabul ediceğini sanmıyorum ama durumlar tam terside olabilir karaktere bağlı bu tamam uzun süre beraber ig v.s şifre mifre verirsiniz kankalık ayağına flörtleşme şeyi olur kız anlamasada erkek dener bakarda karakterinde serbestlik varsa diyim onun kabaca sevgiliside olsa şuda olsa buda olsa bi işe yaramaz duyguları karışık olabilir ama gerçekten onca yıl beraber olup sizi düşünürse başka veya sizi düşünüyor gibi yapıp numarada yapadabilir dikkatli olun derim siz kırılmayın die öyle işlere kalkıştığını anlarsanız direk bitirin orda işi unutmayın kızlar o işlerde iyi numara oynarlar bazen tercihler arasında kalıp hiç tercih yapmamak en iyisidir umarım en kısa zamanda istediğiniz olur ve kız sevgilisine söylediyse zaten büyük ihtimal oda size kin tutmuştur söylemediyse bile sizi gerçekten seviyorsa size dönecektir sadece bekleyin en iyi tercih şuanda bu gibime geliyor.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Ağa Herkesin Kızlar Tarafından Kalbi Kırılmış Yaa " Yakalım Ağa Be Bugün Herkes " İçin :(

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
@behzo22

Dedi Tek..
Savaş hocam zaman isteyen ilişkiden hayır geldiğini ne duydum ne gördüm, arkadaşlıktan sevgiliye geçiş aşaması çok sıkıntılı, tabiri caizse kolay dikiş tutmaz. Bu sebeple sizin savaşıniz kendinizle, kalan hayatınızda denk gelecek olan adaylar için niyetinizi bariz bir şekilde belli ederek yol alın. Emin olun farkı göreceksiniz, 20 defa reddedilin problem yok ne üzülürsünüz ne zamanınız gider.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Ağa Herkesin Kızlar Tarafından Kalbi Kırılmış Yaa " Yakalım Ağa Be Bugün Herkes " İçin :(
kimin kırılmadı ki ciddi ilişki yapıp bütün olaylar bitmiyor keşke öyle olsa onun içinde bile sorunlar oluyor ciddi anlamda kız çok sevse bile bi haltlar çıkıyor illa uğraş uğraş bitiremiyorsun ömüründen ömür gidiyor aman kırılmasın aman şu olmasın aman bu olmasın yapması sorun değil iş ciddiye bindiği an asıl gerçek maskeler iniyor sevgililik flört v.s bunlar başlangıç adımı levelin sona ulaşmak için engeller kaçınılmaz oluyor maalesef oraya gelene kadar bütün olayları yaşıyorsun komando kursu gibi levelin sonuna geldinmi başardın yoksa bittin onca emek gidiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri