hocam şöyle gülüp eğleniyosunuz konuşuyosunuz zamana bırakın zaten böyle oldu mu kızlar ister diye biliyorum sevgilisi olması biraz sıkıntı ama arkadaşlarından felan illa haber ulaşır benceSelmaun Aleyküm Arkadaşlar..
Konu olsun diye Yazamıyorum bu olayi arkadaşlar bu konulardan pek anlamam ben..
Şöyle bir durumum var şimdi, benim hoşlandım biri var.. Ama onun da sevgilisi var lakin sevgilisinden çok benimle zaman geçiriyor benimle ağlayıp benimle gülüyor kız bu kız şimdi benden hoşlanıyor mu? yoksa zaman geçirmek için mi? Böyle davranıyor..
Bende sizin gibi düşünüyorum hocam gerekli yorumu kısaca yazdım baya yoğun işler bunlar detaya girdinmi bidaha çıkılması zor.Yorumları okumadım ama tavsiyem kız işlerine ciddili bulaşmayın hayatınız kayar
Zaman eskisi gibi değil şuan birine güvenmeniz %90 harcanacağınız anlamına geliyor![]()
Ben bi kere bulaştım bi daha bulaşmayı düşünmüyorum onun yerine kendinizi geliştirin eğitim,dil vs.Bende sizin gibi düşünüyorum hocam gerekli yorumu kısaca yazdım baya yoğun işler bunlar detaya girdinmi bidaha çıkılması zor.![]()
Kesinlikle hocam önce gerekli yere kadar insan kendisini geliştirmesi gerek sırasıyla işleri yoluna koyarsın en son bu işleri düşünürsün yoksa baya bi yorar insanı sevgi iyi güzel işler ama girildiğinde herşeyi düşünmek zorunda kalıyorsun kızdan daha çok erkek uğraşıyor sonu iyi bitmiyor.Ben bi kere bulaştım bi daha bulaşmayı düşünmüyorum onun yerine kendinizi geliştirin eğitim,dil vs.![]()
Katılıyorum, duygusal olarak bütün yükten bir şekilde sıyrılıyor karşı cinslerimiz arkadaşlar önceliği kendinize verin diğer türlü sonu hüsran oluyorKesinlikle hocam önce gerekli yere kadar insan kendisini geliştirmesi gerek sırasıyla işleri yoluna koyarsın en son bu işleri düşünürsün yoksa baya bi yorar insanı sevgi iyi güzel işler ama girildiğinde herşeyi düşünmek zorunda kalıyorsun kızdan daha çok erkek uğraşıyor sonu iyi bitmiyor.
@behzo22@G0KTÜRK Hocam naptınız durum nedir uzun bi ara oldu.
Savaş hocam kız sizi seviyor ama bir yanı da diğeri var düşüncesi var biraz bekleyin böyle şeyler de %74 oranında ben de seni seviyorum deniliyor.@behzo22
Gidip Birdaha, Dedim Ama Dediklerken Gene Birşey Anlamadım Vallahi Kardeşim Açık Konuşacam Ben Bu Konularda Öküzüm Kızın Bana Dediği Şu;
" Ben Senin Mutluyum Savaş Yüzümü Güldürüyorsun Her Zaman Yanımda Oldun Benim. Kafam Karışık Savaş Bana Biraz Zaman Var "
Dedi Tek..
Onunla vakit geçirmekten hoşlanmıyor ama ondan hoşlanıyor, seninle vakit geçirmekten hoşlanıyor.@behzo22
Gidip Birdaha, Dedim Ama Dediklerken Gene Birşey Anlamadım Vallahi Kardeşim Açık Konuşacam Ben Bu Konularda Öküzüm Kızın Bana Dediği Şu;
" Ben Senin Mutluyum Savaş Yüzümü Güldürüyorsun Her Zaman Yanımda Oldun Benim. Kafam Karışık Savaş Bana Biraz Zaman Var "
Dedi Tek..
Ağa Bu Konularda Cidden Odunum Ben Hiç AnlamıyorumSavaş hocam kız sizi seviyor ama bir yanı da diğeri var düşüncesi var biraz bekleyin böyle şeyler de %74 oranında ben de seni seviyorum deniliyor.
Karakter Meselasi Kardeşim O Zaman Ona Birşey Diyemem Ben AmaOnunla vakit geçirmekten hoşlanmıyor ama ondan hoşlanıyor, seninle vakit geçirmekten hoşlanıyor.
Duygular nettir kafam karışık diyen herkesten uzak duracaksın.
Bugün ikinci kişi sen olmuşsun diyelim seni seçti, yarın ikinci kişi başkası olabilir.
Orta okuldan sonra lisede aşk doktoru oldum aga bende bi baktım bütün kızlar sevgililerini yaşadıklarını anlatır oldu sonrada Aşk filozofu oldum ama bu güne kadar 1 kişi sevdim onuda arkadaşım seviyor diye bırakdım iyi mi ettim bilmiyorum.(1 kişi daha sevdim ama o beni filozof yaptı)Ağa Bu Konularda Cidden Odunum Ben Hiç Anlamıyorum
Ağa Be Harbi Zor Oluyor Bu Durumlar, He Ben Yaşamadım Bu Durumu Ama Arkadaşlardan Anlıyorum Da Yüz İfadesinden Hani O " Ben Seni Arkadaş Olarak " Seviyorum Diyor Ya Bir Erkeğe Nasıl Koyuyordur HaOrta okuldan sonra lisede aşk doktoru oldum aga bende bi baktım bütün kızlar sevgililerini yaşadıklarını anlatır oldu sonrada Aşk filozofu oldum ama bu güne kadar 1 kişi sevdim onuda arkadaşım seviyor diye bırakdım iyi mi ettim bilmiyorum.(1 kişi daha sevdim ama o beni filozof yaptı)
Walla o zamanda tek bir cümle söyledim O zaman neden yanımdaydın şimdi (6 harfli kelime)Ağa Be Harbi Zor Oluyor Bu Durumlar, He Ben Yaşamadım Bu Durumu Ama Arkadaşlardan Anlıyorum Da Yüz İfadesinden Hani O " Ben Seni Arkadaş Olarak " Seviyorum Diyor Ya Bir Erkeğe Nasıl Koyuyordur Ha![]()
Savaş hocam zaman isteyen ilişkiden hayır geldiğini ne duydum ne gördüm, arkadaşlıktan sevgiliye geçiş aşaması çok sıkıntılı, tabiri caizse kolay dikiş tutmaz. Bu sebeple sizin savaşıniz kendinizle, kalan hayatınızda denk gelecek olan adaylar için niyetinizi bariz bir şekilde belli ederek yol alın. Emin olun farkı göreceksiniz, 20 defa reddedilin problem yok ne üzülürsünüz ne zamanınız gider.@behzo22
Dedi Tek..
kimin kırılmadı ki ciddi ilişki yapıp bütün olaylar bitmiyor keşke öyle olsa onun içinde bile sorunlar oluyor ciddi anlamda kız çok sevse bile bi haltlar çıkıyor illa uğraş uğraş bitiremiyorsun ömüründen ömür gidiyor aman kırılmasın aman şu olmasın aman bu olmasın yapması sorun değil iş ciddiye bindiği an asıl gerçek maskeler iniyor sevgililik flört v.s bunlar başlangıç adımı levelin sona ulaşmak için engeller kaçınılmaz oluyor maalesef oraya gelene kadar bütün olayları yaşıyorsun komando kursu gibi levelin sonuna geldinmi başardın yoksa bittin onca emek gidiyor.Ağa Herkesin Kızlar Tarafından Kalbi Kırılmış Yaa " Yakalım Ağa Be Bugün Herkes " İçin![]()