HP Omen SSD Takma

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Meerhabalar,

Bilgisayarıma ssd takacağım fakat arka kapağını komple açmam gerekiyor sanırım.

Açarsam garanti dışı kalır mı? Fotoğrafları ekte...

Ekli dosyalar

• IMG_20220901_222524.jpg
    IMG_20220901_222524.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 18
Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Cihazdan cihaza değişen bir durum diye biliyorum. Vidaların olduğu kısma bir şeyler koymuş da olabilirler. Bazı markalar içini aç ama hiç bir şeye zarar verme şeklinde de ilerleyebiliyor.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Meerhabalar,

Kapağın vidalarını sökmeniz gerekiyor. Vidaları söktükten sonra kapağı çizmemek için telefonun içini açar gibi plastik bir şey kullanabilirsiniz.
Açtığınızda da depolama birimlerini görebilirsiniz. Sizdeki Omen16 sanırım ama her ihtimale karşı iki versiyonu da işaretledim.

w14.png
w15.png
w13.png

Garanti konusunda da mağduriyet yaşamamanız için, direkt olarak müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm.
1 SSD montajı için "Siz laptopu bize yollayın, biz takarız. Yoksa garantiniz yanar." diyeceklerini sanmıyorum.

KS

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Kapağın vidalarını sökmeniz gerekiyor. Vidaları söktükten sonra kapağı çizmemek için telefonun içini açar gibi plastik bir şey kullanabilirsiniz.
Açtığınızda da depolama birimlerini görebilirsiniz. Sizdeki Omen16 sanırım ama her ihtimale karşı iki versiyonu da işaretledim.

Ekli dosyayı görüntüle 6210Ekli dosyayı görüntüle 6207Ekli dosyayı görüntüle 6209

Garanti konusunda da mağduriyet yaşamamanız için, direkt olarak müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm.
1 SSD montajı için "Siz laptopu bize yollayın, biz takarız. Yoksa garantiniz yanar." diyeceklerini sanmıyorum.
Çok teşekkürler abimde ara dedi yarın ararım artık :D normalde hepsiburadada vesaire ürüne bakarken müşteri hizmetleri online olurdu fakat saat geç oldu artık yarına kaldı :,)

KS

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30

Ekli dosyayı görüntüle 6210Ekli dosyayı görüntüle 6207Ekli dosyayı görüntüle 6209

Alttaki omen 15 diğer ikisi 16 mı?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Çok teşekkürler abimde ara dedi yarın ararım artık :D normalde hepsiburadada vesaire ürüne bakarken müşteri hizmetleri online olurdu fakat saat geç oldu artık yarına kaldı :,)
Yarın bir gelişme olursa, burada da paylaşırsanız iyi olur.
En azından tahmine dayalı değil, net bir bilgi edinmiş oluruz.

KS

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Meerhabalar,

Evvet arkadaşlar, sonradan ihtiyacı olan olur diye yazıyorum buraya da. Garanti kapsamından çıkmıyormuş ürün haberiniz olsun, tabii zarar gelmediği sürece. Ekran görüntüsünü ek e bıraktım

Ekli dosyalar

• IMG_20220902_121023.jpg
    IMG_20220902_121023.jpg
    103.5 KB · Görüntüleme: 8

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Evvet arkadaşlar, sonradan ihtiyacı olan olur diye yazıyorum buraya da. Garanti kapsamından çıkmıyormuş ürün haberiniz olsun, tabii zarar gelmediği sürece. Ekran görüntüsünü ek e bıraktım
İyi bari, geçmiş olsun. Montaj kısmı çok kolay zaten.
YouTube'da nasıl montaj yapacağınız ile ilgili videolar var. Takıldığınız yer olursa bakarsınız.

KS

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
İyi bari, geçmiş olsun. Montaj kısmı çok kolay zaten.
YouTube'da nasıl montaj yapacağınız ile ilgili videolar var. Takıldığınız yer olursa bakarsınız.
Evet evet orası kolay zaten hallederim teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri