- Tepki
- 30
Garanti sinin bozulması da var tabiki.(bazı markalar için)Cihazdan cihaza değişen bir durum diye biliyorum. Vidaların olduğu kısma bir şeyler koymuş da olabilirler. Bazı markalar içini aç ama hiç bir şeye zarar verme şeklinde de ilerleyebiliyor.
Kapağın vidalarını sökmeniz gerekiyor. Vidaları söktükten sonra kapağı çizmemek için telefonun içini açar gibi plastik bir şey kullanabilirsiniz.Meerhabalar,
Bilgisayarıma ssd takacağım fakat arka kapağını komple açmam gerekiyor sanırım.
Açarsam garanti dışı kalır mı? Fotoğrafları ekte...
Çok teşekkürler abimde ara dedi yarın ararım artıkKapağın vidalarını sökmeniz gerekiyor. Vidaları söktükten sonra kapağı çizmemek için telefonun içini açar gibi plastik bir şey kullanabilirsiniz.
Açtığınızda da depolama birimlerini görebilirsiniz. Sizdeki Omen16 sanırım ama her ihtimale karşı iki versiyonu da işaretledim.
Ekli dosyayı görüntüle 6210Ekli dosyayı görüntüle 6207Ekli dosyayı görüntüle 6209
Garanti konusunda da mağduriyet yaşamamanız için, direkt olarak müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm.
1 SSD montajı için "Siz laptopu bize yollayın, biz takarız. Yoksa garantiniz yanar." diyeceklerini sanmıyorum.
Alttaki omen 15 diğer ikisi 16 mı?Kapağın vidalarını sökmeniz gerekiyor. Vidaları söktükten sonra kapağı çizmemek için telefonun içini açar gibi plastik bir şey kullanabilirsiniz.
Açtığınızda da depolama birimlerini görebilirsiniz. Sizdeki Omen16 sanırım ama her ihtimale karşı iki versiyonu da işaretledim.
Ekli dosyayı görüntüle 6210Ekli dosyayı görüntüle 6207Ekli dosyayı görüntüle 6209
Garanti konusunda da mağduriyet yaşamamanız için, direkt olarak müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm.
1 SSD montajı için "Siz laptopu bize yollayın, biz takarız. Yoksa garantiniz yanar." diyeceklerini sanmıyorum.
Yarın bir gelişme olursa, burada da paylaşırsanız iyi olur.Çok teşekkürler abimde ara dedi yarın ararım artıknormalde hepsiburadada vesaire ürüne bakarken müşteri hizmetleri online olurdu fakat saat geç oldu artık yarına kaldı :,)
Tam tersi. Üstteki ikisi 15, alttaki tekli olan 16.Alttaki omen 15 diğer ikisi 16 mı?
Vallaha ya yazarım buraya , internette doğru bilgi bulamadım bu konuyla ilgiliYarın bir gelişme olursa, burada da paylaşırsanız iyi olur.
En azından tahmine dayalı değil, net bir bilgi edinmiş oluruz.
Evvet arkadaşlar, sonradan ihtiyacı olan olur diye yazıyorum buraya da. Garanti kapsamından çıkmıyormuş ürün haberiniz olsun, tabii zarar gelmediği sürece. Ekran görüntüsünü ek e bıraktımMeerhabalar,
Bilgisayarıma ssd takacağım fakat arka kapağını komple açmam gerekiyor sanırım.
Açarsam garanti dışı kalır mı? Fotoğrafları ekte...
İyi bari, geçmiş olsun. Montaj kısmı çok kolay zaten.Evvet arkadaşlar, sonradan ihtiyacı olan olur diye yazıyorum buraya da. Garanti kapsamından çıkmıyormuş ürün haberiniz olsun, tabii zarar gelmediği sürece. Ekran görüntüsünü ek e bıraktım
Evet evet orası kolay zaten hallederim teşekkürlerİyi bari, geçmiş olsun. Montaj kısmı çok kolay zaten.
YouTube'da nasıl montaj yapacağınız ile ilgili videolar var. Takıldığınız yer olursa bakarsınız.