- Konu Sahibi
Tamamdır teşekkür ediyorum bu fikrinizi önemseyip değerlendirecemML120 alın ve ek olarak aynı fandan bir fan daha alın. 240mm kadar olmasa bile hava soğutucudan bir tık daha iyi değerler alırsınız.

Tamamdır teşekkür ediyorum bu fikrinizi önemseyip değerlendirecemML120 alın ve ek olarak aynı fandan bir fan daha alın. 240mm kadar olmasa bile hava soğutucudan bir tık daha iyi değerler alırsınız.
Çift fan yapacaksanız F/P bir hava soğutmadan bir tık daha iyi sonuçlar alırsınız.Tamamdır teşekkür ediyorum bu fikrinizi önemseyip değerlendirecemGenelde 120 sıvı soğutma yerine hava soğutma alın değmez diyorlar o yüzden merak etmiştim
![]()
sıvı soğutucunun üzerine takacağım ekstra bir fan olarak diyorsunuz dimi yanlış anlamadım. 4000x kasanın üstünde 2 adetlik yer var birde boşta kalan yere fan eklerim. Sıvı soğutucuda 2 yanında 1 fan şeklinde.Çift fan yapacaksanız F/P bir hava soğutmadan bir tık daha iyi sonuçlar alırsınız.
Sıvı soğutma radyatörünü sandviç yapacaksınız, arkalı önlü fandan bahsediyorum. Aşağıdaki resimdeki gibi.sıvı soğutucunun üzerine takacağım ekstra bir fan olarak diyorsunuz dimi yanlış anlamadım. 4000x kasanın üstünde 2 adetlik yer var birde boşta kalan yere fan eklerim. Sıvı soğutucuda 2 yanında 1 fan şeklinde.
evet evet anladım aynı fandan almam lazım değerler aynı olsun. haricide yanda kalan boşluğa bir tane bağlarımSıvı soğutma radyatörünü sandviç yapacaksınız, arkalı önlü fandan bahsediyorum. Aşağıdaki resimdeki gibi.
![]()