Marka iyidir ama palit daha iyi alacaksaniz eğerBu marka iyimidir? Dual rx6700xt ye kafa tutarmı?
Merhaba arkadaş 3060 Ti'yi sormuş siz 3060 linki atmışsınız ilk başta düzeltin bence yanlışlıkla da olsa onu almasın şimdiİyi marka ama daha ucuza Asus Dual varken tercih edilmez.
![]()
Asus Dual RTX 3060 White OC DUAL-RTX3060-O8G-WHITE 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Dual RTX 3060 White OC DUAL-RTX3060-O8G-WHITE 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Dual RTX 3060 White OC DUAL-RTX3060-O8G-WHITE 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 10.352,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe yeterse GDDR6X olduğu için Galax markası da alınabilir.
![]()
Galax RTX 3060 TI EX White PLUS 1-Click OC 36ISM6MD2WWE 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 3060 TI EX White PLUS 1-Click OC 36ISM6MD2WWE 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax RTX 3060 TI EX White PLUS 1-Click OC 36ISM6MD2WWE 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Evet onu karıştırmışım , teşekkürler. Galax 3060Ti alınabilir onu belirteyim.Merhaba arkadaş 3060 Ti'yi sormuş siz 3060 linki atmışsınız ilk başta düzeltin bence yanlışlıkla da olsa onu almasın şimdi![]()
inno3d palit zotac galax gibi markalar ısı perfonması kötü olan markalar deilmi hocam benmi yanlış biliyorum yani bi asus gıgabyte msi perfonmansı beklenemez heraldeEvet onu karıştırmışım , teşekkürler. Galax 3060Ti alınabilir onu belirteyim.
MSI Ventus modelleri de çok ısınıyor. Model bazlı bakmak lazım ama attığım videodan izleyin ve sıcaklık değerlerini görün. Onun dışında Palit markasının tepe modelleri çok başarılı. Ön yargılı bakmamak lazım.inno3d palit zotac galax gibi markalar ısı perfonması kötü olan markalar deilmi hocam benmi yanlış biliyorum yani bi asus gıgabyte msi perfonmansı beklenemez heralde
Markaya göre değil modele göre değerlendirmek daha doğruinno3d palit zotac galax gibi markalar ısı perfonması kötü olan markalar deilmi hocam benmi yanlış biliyorum yani bi asus gıgabyte msi perfonmansı beklenemez heralde
Ventus model kart kullandinizmi hiç?MSI Ventus modelleri de çok ısınıyor. Model bazlı bakmak lazım ama attığım videodan izleyin ve sıcaklık değerlerini görün. Onun dışında Palit markasının tepe modelleri çok başarılı. Ön yargılı bakmamak lazım.
bütün markalar 2 fanlılar max 75 dereceye gelecek sekilde tasarlıyorlarbu tarz markalar sıcaklık konusunda iyi deil die biliyorum ama
bu iş bitek fanlamı bitiyorki reis yani asus gibi markaların extram fazla para etmesinin sebebibütün markalar 2 fanlılar max 75 dereceye gelecek sekilde tasarlıyorlar
fan , kullanılan bakır sogutucu blogu , sessizlik. malzeme kalitesi. uzun ömürlübu iş bitek fanlamı bitiyorki reis yani asus gibi markaların extram fazla para etmesinin sebebi
bende bunlardan bahsediyordum işte reis o yüzden fazla tavsiye etmem bu markalarıfan , kullanılan bakır sogutucu blogu , sessizlik. malzeme kalitesi. uzun ömürlü