Bütçe nedir bilgisayarcı yalan söylemiş 13.nesil hiçbir işlemciye özellikle i9 13.nesil hava soğutma yetmezBu işlemci için bana bir bilgisayarcı f modelinde grafik işlemci yok o yüzden sıvı soğutmasız kule tipi fan da yeter dedi ama içime kurt düştü.sizin kasa ve soğutucu öneriniz varsa alabilirmiyim
Kasa ve soğutucu için mi ? Eğer 2 içinse az min 7 bin lira lazım4000 civarı olabilir
Bütçe nedir bilgisayarcı yalan söylemiş 13.nesil hiçbir işlemciye özellikle i9 13.nesil hava soğutma yetmez
aynen ikisi için minimum 7 bin diyelimKasa ve soğutucu için mi ? Eğer 2 içinse az min 7 bin lira lazım
kim dediyse onu saçmalamış, zerre bilgisi yok konuyla alakalı.. aldığın işlemci düşük w değerlerinde de çalışabilen gerektiği takdir de ciddi performans sergileyebilen bir işlemci bende 12700F kullanıyorum, çok memnunum. başta tereddüt etmiştim fakat bundan sonra sadece f serisi kullanırım. dediğim gibi durduğu yerde enerji tüketen bir işlemci değil.. fakat akranlarından aşağı kalır bir tarafı da yok.. daha önce araştırdığım bir ürün yanlış hatırlamıyorsam 250w değerlerine kadar çıkabilen bir işlemci.. o yüzden iyi bir sıvı soğutucu takman gerekir.. bütçen nedir?Bu işlemci için bana bir bilgisayarcı f modelinde grafik işlemci yok o yüzden sıvı soğutmasız kule tipi fan da yeter dedi ama içime kurt düştü.sizin kasa ve soğutucu öneriniz varsa alabilirmiyim
şimdi gördüm.. yanlız geçen gün 4k civarındaydı.. adi herifler yine herşeye zam yapmışlar biraz üstüne çıkman gerek ve kasanda uygun mu bilmiyorum.. ama 420mm seni ancak paklar..4000 civarı olabilir
bu işlemciye kurduğun sistemi de yazsana...Bu işlemci için bana bir bilgisayarcı f modelinde grafik işlemci yok o yüzden sıvı soğutmasız kule tipi fan da yeter dedi ama içime kurt düştü.sizin kasa ve soğutucu öneriniz varsa alabilirmiyim
Ek olarak kasada istiyorkim dediyse onu saçmalamış, zerre bilgisi yok konuyla alakalı.. aldığın işlemci düşük w değerlerinde de çalışabilen gerektiği takdir de ciddi performans sergileyebilen bir işlemci bende 12700F kullanıyorum, çok memnunum. başta tereddüt etmiştim fakat bundan sonra sadece f serisi kullanırım. dediğim gibi durduğu yerde enerji tüketen bir işlemci değil.. fakat akranlarından aşağı kalır bir tarafı da yok.. daha önce araştırdığım bir ürün yanlış hatırlamıyorsam 250w değerlerine kadar çıkabilen bir işlemci.. o yüzden iyi bir sıvı soğutucu takman gerekir.. bütçen nedir?
şimdi gördüm.. yanlız geçen gün 4k civarındaydı.. adi herifler yine herşeye zam yapmışlar biraz üstüne çıkman gerek ve kasanda uygun mu bilmiyorum.. ama 420mm seni ancak paklar..
![]()
Arctic Liquid Freezer II - 420 Intel / AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00092A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Fan Boyutu 140mm EAN 4895213702812 Fana Kanat Rengi Siyah Max. Hava Akımı 72.8 CFM Fan Çerçeve Rengi Siyah...www.teknobiyotik.com
çok zorlanırsan 360mm'de alabilirsin elbette ama 420mm daha sağlıklı olur..
![]()
Arctic Liquid Freezer II - 360 Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00068A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Fan Boyutu 120mm EAN 4895213701983 Fana Kanat Rengi Siyah Max. Hava Akımı 56.3 CFM Fan Çerçeve Rengi Siyah...www.teknobiyotik.com
genelde bu sıvı soğutucuyu tavsiye ediyorum.. testlerde akranları geri de bırakıyor.. hali hazırda kullandığımda bir ürün bundan da memnunum..
bu işlemciye kurduğun sistemi de yazsana...
o bütçeyle biraz zor.. ya işlemciyi düşerecek diğer parçalara odaklanacak.. yada bütçe zorlanacak.. yani iş gereği almıyorsa o işlemciye gerek yok zaten..Bu kasan https://www.incehesap.com/cooler-ma...mid-tower-kasa-fiyati-61228/?ref=akakce&v=1.6
Buda soğutucun https://www.akakce.com/islemci-sogu...zer-ii-360-sivi-sogutma-fiyati,632833909.html
Ek olarak kasada istiyor
7k olsun dedi sonradano bütçeyle biraz zor.. ya işlemciyi düşerecek diğer parçalara odaklanacak.. yada bütçe zorlanacak.. yani iş gereği almıyorsa o işlemciye gerek yok zaten..
.aynen ikisi için minimum 7 bin diyelim
o zaman 360mm alınacak ama kafasının rahat olması için 420mm taksa iyi olur.. min. demiş arkadaş demek ki daha yükseltebilir..7k olsun dedi sonradan
.
Evet ben minimum u söyledim eğer 420mm takmak isterse 11k ya ihtiyacı olur kasa 5.5k geri kalan soğutucuo zaman 360mm alınacak ama kafasının rahat olması için 420mm taksa iyi olur.. min. demiş arkadaş demek ki daha yükseltebilir..
Cevaplarınız için teşekkürlerDaha ucuza kapatılabilir. Oyun için 360mm yeterli ama işin içinde Render tarzı işler varsa 420mm alınmalı.
![]()
Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30) | Teknobiyotik
Yepyeni Dark MAXIMA V30, 3x12CM ve 1x12CM ARGB Ring LED Fan, 380mm' ye Kadar Sıvı Soğutma Desteği, Full Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Efsane Yenilendi; 3x12cm, 1x12cm ARGB Fan, USB Type C Bağlantı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı...www.teknobiyotik.com
39CM ekran kartı desteği de bulunuyor. Her kart sığar.
reis keşke o kasa ya arctic 2 freezer sığmaz deseydinDaha ucuza kapatılabilir. Oyun için 360mm yeterli ama işin içinde Render tarzı işler varsa 420mm alınmalı.
![]()
Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30) | Teknobiyotik
Yepyeni Dark MAXIMA V30, 3x12CM ve 1x12CM ARGB Ring LED Fan, 380mm' ye Kadar Sıvı Soğutma Desteği, Full Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Efsane Yenilendi; 3x12cm, 1x12cm ARGB Fan, USB Type C Bağlantı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı...www.teknobiyotik.com
39CM ekran kartı desteği de bulunuyor. Her kart sığar.
Bu kasan https://www.incehesap.com/cooler-ma...mid-tower-kasa-fiyati-61228/?ref=akakce&v=1.6
Buda soğutucun https://www.akakce.com/islemci-sogu...zer-ii-360-sivi-sogutma-fiyati,632833909.html
Ek olarak kasada istiyor
arctic-liquid-freezer-ii-360 ı sen hangi kasaya koydun dark v30 kasa aldım ben akıl sır erdiremedim neresine sığar
Ben Arctic soğutucu ile ilgili bir şey demedim ki. Üst tarafa denediyseniz bir de ön tarafa deneyin. Ön taraf daha geniş.reis keşke o kasa ya arctic 2 freezer sığmaz deseydinneyse seviliyosun
![]()
Ben bir konu açmıştım gördüğüm video ile ilgili, sıvı soğutma gereksiz soğutmuyor diye milleti kandırmaya çalışıyorduBütçe nedir bilgisayarcı yalan söylemiş 13.nesil hiçbir işlemciye özellikle i9 13.nesil hava soğutma yetmez