Arkadaşlar merhabalar; şuan da superonline kullanıyorum ama süresi bitecek ve memnun değilim. Şuan için 16 idi sanırım biti beni arayıp 24 yapalım devam edin dediler fakat turknetin adını çok duydum iyi diye. Turknetin sitesinden kendi adresime ne kadar hız gelebilir diye bakmak istedim fakat sistemde adresimi bulamadım,çıkmadı.Sonrasında müşteri hizmetlerini aradım;oradaki hanımefendi de denedi adresimi bulmayı fakat o da bulamadı. Yani kısacası onların sisteminde benim adresim casper 
Konunun özeti şu arkadaşlar;
ben evime yeni internet bağlatıp rahatça kullanmak istiyorum,ping sorunu olmadan mesela.Ev halkından biri youtube izledi diye benim pingim 500 sabit olmasın mesela.
Var mıdır internet önerisi yapacak arkadaşlarım ?
Hani üst düzey bi yayın yapmasın ama 50-100 kişiye yayın yapabilir bir internet de olabilir.
tabi bu bir sonraki derdim
Önceliğim ev halkıyla(4kişi) bu interneti pingsiz kullanabilmek
önerilerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Şimdiden hepinize teşekkürlerimi sunarım
Konunun özeti şu arkadaşlar;
ben evime yeni internet bağlatıp rahatça kullanmak istiyorum,ping sorunu olmadan mesela.Ev halkından biri youtube izledi diye benim pingim 500 sabit olmasın mesela.
Var mıdır internet önerisi yapacak arkadaşlarım ?
Hani üst düzey bi yayın yapmasın ama 50-100 kişiye yayın yapabilir bir internet de olabilir.
tabi bu bir sonraki derdim
Önceliğim ev halkıyla(4kişi) bu interneti pingsiz kullanabilmek
önerilerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Şimdiden hepinize teşekkürlerimi sunarım