Hocam fan devir hızında sıkıntı yok macunu nasıl sürdün ve işlemciye tam temas ettiğinden eminmisincpu fana taktım, bi değişiklik yok gibi. ne yapabilirim
Hocam fan devir hızında sıkıntı yok macunu nasıl sürdün ve işlemciye tam temas ettiğinden eminmisincpu fana taktım, bi değişiklik yok gibi. ne yapabilirim
Video izleyerek sürmeye çalıştım. Ama dediğim gibi beğenmedim, çünkü videolardaki kadar yumuşak değildi. katıydı biraz. işlemciye temas ettiğinden eminim arada bişey yoktu. Yanlış sürmüş olayım, doğrusunu sürünce beklediğiniz seviyeye iner mi? Soruyorum, çünkü bana inecekmiş gibi gelmiyor.Hocam fan devir hızında sıkıntı yok macunu nasıl sürdün ve işlemciye tam temas ettiğinden eminmisin
teşekkürler, bi bakayım var mıHocam fan hizlarini manuel olaraka rtirabilirsin veya varsa watt dusurme amd anakartlarda var mesela watt baya dusuyo sicaklik da dusuyo fps 2 3 fps azalio oyunda
Hocam kesin net bir şey söyleyemem ama macun mevcutsa tekrar X şeklinde sürüp deneyebilirsin. Birde geçici olarak ThorttleStop indirip Disable Turbo seçeneğini tikle.Video izleyerek sürmeye çalıştım. Ama dediğim gibi beğenmedim, çünkü videolardaki kadar yumuşak değildi. katıydı biraz. işlemciye temas ettiğinden eminim arada bişey yoktu. Yanlış sürmüş olayım, doğrusunu sürünce beklediğiniz seviyeye iner mi? Soruyorum, çünkü bana inecekmiş gibi gelmiyor.
teşekkürler, bi bakayım var mı
şu an elimde yok, gelince süreceğim. Tekrar konu açarım muhtemelen, şimdilik teşekkürlerHocam kesin net bir şey söyleyemem ama macun mevcutsa tekrar X şeklinde sürüp deneyebilirsin. Birde geçici olarak ThorttleStop indirip Disable Turbo seçeneğini tikle.
Hocam sıvı metal sürebilirim dersen öneri yapayım ama çok dikkatli sürmen lazımşu an elimde yok, gelince süreceğim. Tekrar konu açarım muhtemelen, şimdilik teşekkürler
şimdilik "Thermal Grizzly Hydronaut 1Gr 11.8W Yüksek Performanslı Termal" bunu sipariş ettim. Macunda ilk tecrübelerim, sıvı metale şu an girmem muhtemelen.Hocam sıvı metal sürebilirim dersen öneri yapayım ama çok dikkatli sürmen lazım
@Tefnut kaldırdım hocam, hatta kardeşim de sordu, yerdeki jelatini alıp gösterdim, ahahjs.Yani olmaz ama yine de sorayım, soğutucudaki koruyucu jelatini söktünüz di mi?