Soru Isınma Sorunu - I7-13700K - Arctic Liquid Freezer Ii 420Mm

KS

mevlutsenel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam fan devir hızında sıkıntı yok macunu nasıl sürdün ve işlemciye tam temas ettiğinden eminmisin
Video izleyerek sürmeye çalıştım. Ama dediğim gibi beğenmedim, çünkü videolardaki kadar yumuşak değildi. katıydı biraz. işlemciye temas ettiğinden eminim arada bişey yoktu. Yanlış sürmüş olayım, doğrusunu sürünce beklediğiniz seviyeye iner mi? Soruyorum, çünkü bana inecekmiş gibi gelmiyor.

Hocam fan hizlarini manuel olaraka rtirabilirsin veya varsa watt dusurme amd anakartlarda var mesela watt baya dusuyo sicaklik da dusuyo fps 2 3 fps azalio oyunda
teşekkürler, bi bakayım var mı

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,440
Video izleyerek sürmeye çalıştım. Ama dediğim gibi beğenmedim, çünkü videolardaki kadar yumuşak değildi. katıydı biraz. işlemciye temas ettiğinden eminim arada bişey yoktu. Yanlış sürmüş olayım, doğrusunu sürünce beklediğiniz seviyeye iner mi? Soruyorum, çünkü bana inecekmiş gibi gelmiyor.

teşekkürler, bi bakayım var mı
Hocam kesin net bir şey söyleyemem ama macun mevcutsa tekrar X şeklinde sürüp deneyebilirsin. Birde geçici olarak ThorttleStop indirip Disable Turbo seçeneğini tikle.

KS

mevlutsenel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam kesin net bir şey söyleyemem ama macun mevcutsa tekrar X şeklinde sürüp deneyebilirsin. Birde geçici olarak ThorttleStop indirip Disable Turbo seçeneğini tikle.
şu an elimde yok, gelince süreceğim. Tekrar konu açarım muhtemelen, şimdilik teşekkürler

KS

mevlutsenel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam sıvı metal sürebilirim dersen öneri yapayım ama çok dikkatli sürmen lazım
şimdilik "Thermal Grizzly Hydronaut 1Gr 11.8W Yüksek Performanslı Termal" bunu sipariş ettim. Macunda ilk tecrübelerim, sıvı metale şu an girmem muhtemelen.
@yunusx36 hocam şimdi sorun soğutmada ama nerede? macunu yeniden süreceğim. Fanlar düzgün gözüküyor. Başka ne gibi sorunlar olabilir? Sırayla gitmeye çalışsam.
Ve son olarak, bu şekilde kullanmaya çalışırsam neler olabilir? Modelleme-render tasarım işlerinde kullancağım.

Yani olmaz ama yine de sorayım, soğutucudaki koruyucu jelatini söktünüz di mi?
@Tefnut kaldırdım hocam, hatta kardeşim de sordu, yerdeki jelatini alıp gösterdim, ahahjs.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri