ısı normal geldi banaryzen 7 5800x işlemci bugün aldım macunu sürdüm mx4 valoda değerler 63-69 arasında seyrediyor boşta 35-40 arasında 360mm corsair sıvı soğutma var woltaj ayarı yapmak gerekli mi ısı düşürmek için
daha düşürebilir miyiz peki ısıyı işlemciyi bugün taktım 1 saat olmadıısı normal geldi bana
underwolt yaparsın ama gereksiz yani yapma bencedaha düşürebilir miyiz peki ısıyı işlemciyi bugün taktım 1 saat olmadı![]()
kasanın modeli nedir?daha düşürebilir miyiz peki ısıyı işlemciyi bugün taktım 1 saat olmadı![]()
Cooler master td500 v2kasanın modeli nedir?
63-70 arası değerler normal midir?underwolt yaparsın ama gereksiz yani yapma bence
kasan da mesh sayılır ama yine de değerler gayet normal işlemcinin modeline göre . Ryzen işlemcilerin yüksek modelleri böyle değerler alır ortalamaCooler master td500 v2
63-70 arası değerler normal midir?
yani endişe etmemem gerekli doğru mudur yayında yapacağım çünkü valo için yayın da ek bir ısı artışı olur mı üst 70 ve üstükasan da mesh sayılır ama yine de değerler gayet normal işlemcinin modeline göre . Ryzen işlemcilerin yüksek modelleri böyle değerler alır ortalama
75 e kadar normalyani endişe etmemem gerekli doğru mudur yayında yapacağım çünkü valo için yayın da ek bir ısı artışı olur mı üst 70 ve üstü
teşekkürler75 e kadar normal