- Konu Sahibi
yani kasma donma fps düşüklüğü olmaz degil mi onu sordu5600 e bi ekstra sogutma alına bilirdi bence
Stabilden kastımız 5 fps git gel mi demek istiyorsun
psu yetmez mi
yani kasma donma fps düşüklüğü olmaz degil mi onu sordu5600 e bi ekstra sogutma alına bilirdi bence
Stabilden kastımız 5 fps git gel mi demek istiyorsun
Psu yeter kasma donma olmaz ama işlemci ısındığı zaman fps kaybedersinizyani kasma donma fps düşüklüğü olmaz degil mi onu sordu
psu yetmez mi
hmm anladım işlemci soğutucu mu almam lazım yaniPsu yeter kasma donma olmaz ama işlemci ısındığı zaman fps kaybedersiniz
bi öneriniz var mıhmm anladım işlemci soğutucu mu almam lazım yani
Evet işlemci sıvıda olabilir havadahmm anladım işlemci soğutucu mu almam lazım yani
baya pahalı ama o da yaEvet işlemci sıvıda olabilir havada
Hava soğutucular ucuz 500 tl falan da varbaya pahalı ama o da ya
nerde var hocam ankarada yasıyorum daHava soğutucular ucuz 500 tl falan da var
Buyrun https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t6-ultra-6-fiyati,738140920.htmlnerde var hocam ankarada yasıyorum da
sagol hocam olmazsa olmaz yani degil mi hocam bu soğutucu
Yani 3 4 ay aslinda stok ile kullanilir ama yazin olmazsa olmaz nerede oturuyorsunuz birdesagol hocam olmazsa olmaz yani degil mi hocam bu soğutucu
keçiörenYani 3 4 ay aslinda stok ile kullanilir ama yazin olmazsa olmaz nerede oturuyorsunuz birde
Sıcak oluyor mukeçiören
hocam sistem iyi degilmi kasma fps düşüklüğü darbogaz felan yapmaz değil miOynanır.
ee işte oluyor ankaranın yazı sıcak olurSıcak oluyor mu
O zaman mesela 70 derecede ise oyunda net 75 76 ya çıkarhocam sistem iyi degilmi kasma fps düşüklüğü darbogaz felan yapmaz değil mi
ee işte oluyor ankaranın yazı sıcak olur
hmm yazın sorun yani kışın sorun olmaz o zamanO zaman mesela 70 derecede ise oyunda net 75 76 ya çıkar
Aynenhmm yazın sorun yani kışın sorun olmaz o zaman
Eğer bu kadar para vericekseniz üstüne para koyup 1000 e tamamlayın 240mm sıvı soğutma alın geleceğe yönelik yatırımThermaltake Contac Silent 12 120mm İşlemci Hava Soğutucu bu nasıl itopyada 783 tl
en iyisi ben bunu bilgisraycılara bi soruyum bizim burada 400 felen bulursam hemen alıyım hocam çok sağolunEğer bu kadar para vericekseniz üstüne para koyup 1000 e tamamlayın 240mm sıvı soğutma alın geleceğe yönelik yatırım